Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Здравейте, това е моят блог, блогът на Силва Дончева. Статиите тук могат да се видят и на уебсайта ми WWW.SILVADONCHEVA.COM Видеото към статиите или телевизионните ми интервюта е в канала ми homeoverb в Youtube.com,както и препратки в www.silvadoncheva.com Вижте там какво да очаквате от хороскопа си, какво да искате от мен - астролога. Изследвам астрологията повече от 20 години и ви уверявам: не е медийно шоу. Истинската астрология няма нищо общо с това. Ще се убедите след като видите хороскопа си и чуете нещата (по желание понякога хороскопите са писмени). Изработват се различни хороскопи, натални, сравняват се за съвместимост, както и се отговаря на Ваши специални въпроси. Аз ще Ви обърна внимание върху влиянията на зодиакалните съзвездия, които определят съдбата ни. Ще намерите връзката между астрономия и астрология, общото между астрологията и хомеопатията, невидимите нишки, които свързват Словото, Светлината и материята. Важно е при поръчка на персонален хороскоп или при сравнение на два хороскопа за съвместимост се уверете за точния час на раждането на хората, чиито хороскоп се прави!! За записване на час се обаждайте на телефона, отразен по-долу. Освен изготвянето на лични или бизнес хороскопи водя курсове по Астрология за да разберете звездните Ви карти. Астрология се учи трудно, но aко се впечатлите от хороскопа си или възприемате написаното тук с интерес, опитайте. Също така от години се занимавам и с хомеопатия. Тя е разбираем лесно достъпен метод, нужен в идващите пред нас дни на основателно недоверие в системите на здравеопазване по света. Обучавам, като преподавам опита ми на желаещите. Ще видите иновативното ми направление в хомеопатията Verbal Homeopathy™ (Вербална хомеопатия™), защото здравето Ви е безплатно а хомеопатичтичните препарати също са безплатни и могат да бъдат направени с думи. Изготвих триезичен сайт WWW.HOMEOVERB.COM. За всякаква информация по темите, както и за поръчки на хороскоп пишете в месинджър на ФБ. Verbal Homeopathy™ (Вербална хомеопатия™) е защитен иновативен хомеопатичен метод Можете свободно и безплатно да го ползвате, за Ваша употреба, както и да ги публикувате по Ваше усмотрение, но Ви моля за изрично позоваване на www.homeoverb.com . Ще видите, че всичко е необиковено увлекателно и често дори невероятно. След като навлезете в тези знания, ще промените мисленето и живота си!
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той
Прочетен: 1864623 Постинги: 291 Коментари: 450
Постинги в блога от Март, 2010 г.
ТВ рекламата - смес от измама и черна магия
Понеделник, 29 Март 2010
 Рекламата е основа на политиката. Тя води огромна част от постъпките на хората. Рекламата е и отдушник от тежкия живот, който сме си създали сами.
Категория: Политика
Прочетен: 4987 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 11.10.2010 12:48
КРИЗАТА ЩЕ СВЪРШИ ЕДВА 2017г
в-к Новините днес
1.Очаква ли ни гръцки вариант, както предупредиха десни икономисти, с които се съгласи Бойко Борисов.
Категория: Политика
Прочетен: 5747 Коментари: 1 Гласове: 0
Паневритмията – свещеният ангелски танц
Понеделник, 22 Март 2010
  ▲ паневритмия
Категория: Политика
Прочетен: 2839 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 06.05.2010 20:05
Мисълта на майката определя детето
Понеделник, 8 Март 2010, автор: Силва Дончева
www.frognews.bg Ужасни са пораженията върху бебето, ако майката слуша редовно чалга; ако е свръхамбициозна, ако я малтретират.
Категория: Политика
Прочетен: 13398 Коментари: 3 Гласове: 10
Последна промяна: 07.03.2011 20:24
България и Русия винаги ще вървят заедно
Сряда, 3 Март 2010, автор: Силва Дончева www.frognews.bg ▲ Сан Стефанският договор
Русия е великата мощ на Земята, а България е великата мощ на Духовния свят.
Категория: Политика
Прочетен: 4256 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 26.03.2010 21:15
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1864623
Постинги: 291
Коментари: 450
Гласове: 1017