Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Здравейте, това е моят блог, блогът на Силва Дончева. Статиите тук могат да се видят и на уебсайта ми WWW.SILVADONCHEVA.COM Видеото към статиите или телевизионните ми интервюта е в канала ми homeoverb в Youtube.com,както и препратки в www.silvadoncheva.com Вижте там какво да очаквате от хороскопа си, какво да искате от мен - астролога. Изследвам астрологията повече от 20 години и ви уверявам: не е медийно шоу. Истинската астрология няма нищо общо с това. Ще се убедите след като видите хороскопа си и чуете нещата (по желание понякога хороскопите са писмени). Изработват се различни хороскопи, натални, сравняват се за съвместимост, както и се отговаря на Ваши специални въпроси. Аз ще Ви обърна внимание върху влиянията на зодиакалните съзвездия, които определят съдбата ни. Ще намерите връзката между астрономия и астрология, общото между астрологията и хомеопатията, невидимите нишки, които свързват Словото, Светлината и материята. Важно е при поръчка на персонален хороскоп или при сравнение на два хороскопа за съвместимост се уверете за точния час на раждането на хората, чиито хороскоп се прави!! За записване на час се обаждайте на телефона, отразен по-долу. Освен изготвянето на лични или бизнес хороскопи водя курсове по Астрология за да разберете звездните Ви карти. Астрология се учи трудно, но aко се впечатлите от хороскопа си или възприемате написаното тук с интерес, опитайте. Също така от години се занимавам и с хомеопатия. Тя е разбираем лесно достъпен метод, нужен в идващите пред нас дни на основателно недоверие в системите на здравеопазване по света. Обучавам, като преподавам опита ми на желаещите. Ще видите иновативното ми направление в хомеопатията Verbal Homeopathy™ (Вербална хомеопатия™), защото здравето Ви е безплатно а хомеопатичтичните препарати също са безплатни и могат да бъдат направени с думи. Изготвих триезичен сайт WWW.HOMEOVERB.COM. За всякаква информация по темите, както и за поръчки на хороскоп пишете в месинджър на ФБ. Verbal Homeopathy™ (Вербална хомеопатия™) е защитен иновативен хомеопатичен метод Можете свободно и безплатно да го ползвате, за Ваша употреба, както и да ги публикувате по Ваше усмотрение, но Ви моля за изрично позоваване на www.homeoverb.com . Ще видите, че всичко е необиковено увлекателно и често дори невероятно. След като навлезете в тези знания, ще промените мисленето и живота си!
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той
Прочетен: 1864620 Постинги: 291 Коментари: 450
Постинги в блога от Май, 2010 г.
Информационните лекарства – хомеопатията (Mоля вижте новите постинги на български и английски език в 13 части)
http://silvaantonydon.blog.bg/politika/2011/03/10/verbal-homeopathy-or-your-health-for-free-part-1.703322
Неделя, 30 Май...
Категория: Политика
Прочетен: 10904 Коментари: 5 Гласове: 3
Последна промяна: 20.03.2011 01:58
ѣ - Небесният знак на България
Понеделник, 24 Май 2010, автор: Силва Дончева
  ▲ буквата
Категория: Политика
Прочетен: 15125 Коментари: 5 Гласове: 10
Последна промяна: 23.07.2012 00:36
Втората световна война – окултният фронт
Неделя, 9 Май 2010
  Втората световна война е кулминацията на сблъсъка на военната и икономическа мощ не само на най-големите колониални държави в света, но и арена на колосална битка межд...
Категория: Политика
Прочетен: 10141 Коментари: 0 Гласове: 7
Силата на менталните техники
Събота, 1 Май 2010
  Законът на Опуленс е законът за всемирното изобилие на Вселената, за невероятните възможности на човек да бъде радостен или тъжен, здрав или болен, богат или беден.
Категория: Изкуство
Прочетен: 10832 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 09.06.2014 13:15
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1864620
Постинги: 291
Коментари: 450
Гласове: 1017