Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2016 16:55 - В началото бе Словото. Символът на Скорпионa
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 9234 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 09.10.2016 19:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В началото бе Словото. Символът на Скорпионa

Силва Дончева
©

7.10.2016

В началото бе Словото. Символът на Скорпиона.

Хората винаги са искали да бъдат щастливи, да не се сблъскват с нещастия, с болки, раздели и смърт. В астрологията всички тези страшни събития са свързани с влиянията, със събития, идващи от знака на Скорпион. Скорпион съдържа в себе си истината за смъртта, за раждането, за прераждането, великата тайна на живота и безсмъртието.

И тъй като този, който ни води през живота е Христос и неговото Слово е добре да знаем как се интерпретира Скорпион в Евангелието, какви ключове има там за тези велики тайни.

Апостолът, който е свързан с посланията на Скорпион е св. Йоан. Той е любимият ученик на Христос. На него са разкрити най-големите тайни. Той е апостолът, който вероятно не е умрял, не е минал през тление - директно казано още е жив. Всички останали преминават през мъченическа смърт. „И тъй разнесе се тая дума помежду братята, че този ученик няма да умре.; а Иисус  му не рече, че няма да умре, но: Ако ще да остане той докато дойда, тебе що ти е“ /обръща се към апостол Петър/ Ев.Йоан 21-23 

Неговото евангелие започва с най-силните думи в Новия завет, с тайната на живота, скрита в символите: В началото бе Словото; и Словото бе у Бога; и Словото бе Бог. То в начало бе у Бога. Всичко чрез него стана; и което е станало, нищо без него не стана. В него бе животът, и животът бе виделина  на человеците.

Той е голямата тайна на Скорпион. Ние можем да постигнем щастие, радост и безсмъртие, ако осъзнаем тези думи. Смъртта е вложена в отровните, лъжовни, злобни, войнстващи, критични, груби, мерзки, оплюващи, клеветнически, интригантски, подмолни и коварни думи. Това са думи далеч от Бога. Изричайки ги ние сеем смърт в себе си, в близките си, в децата си, в пространството, навсякъде. Ние програмираме смъртта и нещастието. Без значение дали сме прави и не.  Просто това е отрова, а отровата е смърт.

Обратно благите, добри, мили, истинни, приятни и подкрепящи другите думи, възхвалата към Бога, молитвата, вярата са безсмъртие, път към щастието, към освобождението, към истината.

Традиционните лекари ще станат генетици, защото единствено влиянието върху ДНК за сега се оказва трайното решение за лечение на болестите, а не химическите вещества, които единствено подтискат симптомите им. Забележете – ДНК реагира на думите, на Словото.

Вербалната хомеопатия доказа въздействието за запазване на здравето по своему.

Обратното е, когато вече ужасяващите слова на смърт се мултиплицират и чрез глобалната мрежа. Тази смъртоносна енергия се трупа все повече и повече, ние все повече и повече се оплитаме в мрежите и.

Дори и да си прав не може да използваш непрестанно, ежесекудно и безспирно обидни, злостни, груби, клеветнически и мръсни думи в пространството. Това е самоубийствено, нещо повече убиваме бъдещето си.

Може би трябва да пощадим децата си, които ще бъдат жертва на нашите думи и да спрем езиците  и клавиатурите си.

Смъртта първо се сее с критика, с обиди, с клевети, със злословия, с псувни и подигравки. Това е бумеранг. И няма градивна критика, няма възмущение, няма значение дали си прав или не, това е отрова, това е смърт. 

Защото след това идват болестите, катастрофите, нещастията, разделите, провалите. Те са следствие на изказаните думи по този или онзи адрес, към близки или далечни хора, към шефове и политици, към колеги и съседи.   

Дългата ми практика на астролог го доказа многократно!

  

©

 

 

 
Гласувай:
9
01. seasonofthewitch - 114 лайка от ФБ!Толкова много ли са ...
07.10.2016 19:45
114 лайка от ФБ!Толкова много ли са лаиците!
цитирай
2. milady - охх ма малее ..УЙчкей...
07.10.2016 21:14
и ти ли започна акъл да даваш....
стана тя..Сайта гръмна..
цитирай
3. seasonofthewitch - На теб толкова ти разбира кратуната ...
07.10.2016 21:30
На теб толкова ти разбира кратуната от астрология,след като правиш някакъв жалък опит да ме апострофираш. :)))))))
цитирай
4. milady - айде ма .Уйичке ?
07.10.2016 22:33
seasonofthewitch написа:
На теб толкова ти разбира кратуната от астрология,след като правиш някакъв жалък опит да ме апострофираш. :)))))))айде ,ма Уичкей....давай обори ма..

имам слабост към лудичките, особено към теб, ще
те изслушам внимателно..
макар че,как е възможно да се имаш за нормална
че, и с претенции за диалог по Астрология и Библията ?!!
погледни си профила,визитката ,думите,културата...и тези
идиотски фотоси със Дяволи и Вещици, и Луцифер на „задна прашка “ ....
ненапразно се сбрахте с лУдото веси, иТя от групата Вещерки
/ под прикритие...
айде слушам обосновка ,мила..После съм аз ..
за да видиш, как се плюе на Първа ..
моля Уйчке ?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1816511
Постинги: 291
Коментари: 450
Гласове: 1010