Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2016 17:48 - Ако Ви вълнуват президенските избори
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 6586 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Ако Ви вълнуват президенските избори
Силва Дончева
20.07.2016

Силва Дончева


Президентските избори през ноември предполагат голямо задкулисие и множество тайни защото се провеждат в знака на Скорпион. Съответно тази прикритост ще бъде изключително добре управлявана, насочвана и реализирана. В този смисъл едва ли ще се случат някакви големи изненади и нещо повече от слаби емоционални изблици. Определено ще има и повече страх и притеснения у обикновените избиратели , защото пред Луната при стартирането на изборния ден ще стои Марс.

ГЕРБ като цяло могат да спечелят отново тези избори и то особено, ако Бойко Борисов реши да се кандидатира. Той през есента ще се намира в много добър период. На рождения му ден пред Слънцето застана Венера и затова той през цялата година ще бъде умиротворен, дори благ, успяващ в споразумения, коалиции, преговори. Ще намира лесно привърженици и партньори. Популярността му ще е изключително благоприятна поради много добрия аспект с Уран /медии, имидж, връзки/. Ако разглеждаме и ситуацията в България през неговия хороскоп можем доста убедено да твърдим, че поне до късната пролет на 2017г. в страната ще има мир и поне видимо спокойствие. В хороскопа на премиера същевременно още от началото на 2017г. започва да се оформя силна тенденция за промяна и премахване на старото положение. Това е ситуация през цялата 2017г. Това е и годината, за която още от ноември 2014г. /сформиране на настоящото правителство/ прогнозирам промяна и евентуални нови парламентарни избори. Това ще е много трудна година и за ГЕРБ и за България.

Ситуацията при БСП е по-тревожна, защото новото ръководство в лицето на Корнелия Нинова има точно обратния аспект с планетата на популярността и комуникациите Уран. Това е сериозен сигнал, че трудно ще се създават коалиции, приятелства, много трудно ще се гради имидж, ще има скандали, противопоставяне и екстравагантност при вземане на решения. Когато има такъв аспект е добре човек да е много по-компромисен и гъвкав. В противен случай чувството за независимост, изключителност и оригиналност ще го провали не само на президентските избори, но което е още по-неприятно на парламентарните през 2017г.  

Георги Първанов и Ивайло Калфин също продължават да имат не толкова добри аспекти в звездните си карти. Президентът Първанов още не може да се съвземе напълно от многото си проблеми, отразяващи тежките астрологични въздействия през последните години. Неговото Слънце навлезе вече в знака на Дева /служението и подчинението/ и тръгна към не толкова приятен аспект със Сатурн – планетата на властта. Ивайло Калфин, който е един много подходящ кандидат по принцип, за съжаление в момента се намира в състояние на тотално раздвоение. Хороскопът му до октомври 2016г. е под въздействието на конфигурацията кръст и това е момент на объркване и дори блокаж.

За Реформаторския Блок е най-добре да бъдат близо до ГЕРБ  и да излъчат или вицепрезидент или да подкрепят кандидата на ГЕРБ. Найден Зеленогорски за съжаление в момента е в подобна ситуация на Ивайло Калфин и може да прояви доста голям наивитет и дори да се обърка при вземане на важни решения. Той трябва да преценява всичко много внимателно.

В бъдеще, но не все още, а след 2019г. не трябва да се пренебрегват силни позиции в хороскопите на Миглена Кунева /в нейния хороскоп има доста голяма промяна и отмахване на старото в края на 2017г. и началото на 2018г./ и забележете - на Валери Симеонов. Неговият хороскоп е доста гъвкав и като цяло перспективен. При него се вижда нова конфигурация и успех през лятото и есента на 2017г. и съответно промяна и тежко напрежение през януари и февруари 2017г.

Волен Сидеров също е пред нов съюз, партия или друг екстравагантен проект през втората половина на 2017 и началото на 2018г. В него е заложена изненада, непредвидимост и скандал. Това ще се дължи на съвпада на неговото Слънце с Уран /нови съюзи и приятели/.

Трябва да се има предвид, че Уран, планетата която управлява епохата на Водолей,  в началото на 2017г. започва 84 годишен цикъл, навлизайки в съзвездие Овен. Това ще предизвика  изключително много промени и сътресения и в България и в света, подобно на събитията се от 2011г. (спомнете си арабската пролет, Фукушима и т.н.), когато той навлезе в знака на Овен като прелюдия към истинските събития и нововъведения, които ще осъществи в следващите няколко години и много драстично през 2017г.






Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Да, ама на последния спиритически сеанс,
21.07.2016 15:30
който проведох, за да вляза в контакт с духа на леля Ванга, пророчицата ми каза:
"Есенес хората ще се вразумят и ще гласуват масово за БСП. Социалистите ще спечелят изборите и тогава вече ще излезем от ЕС и НАТО и ще се присъединим към братска Русия."
цитирай
2. kuschel - Що трябва някой да ги го казва бе, ...
21.07.2016 15:57
Що трябва някой да ги го казва бе, ахмак, м?! На ли си гадател. Голямо фалшименто си, Шарли, голямо.
цитирай
3. asthfghl - Ами не, не ме вълнуват.
21.07.2016 17:44
Защото на президентските избори ще се избира поредният фигурант, от когото нищо не зависи и чието единствено предназначение е да бъде мишена за народните плюнки.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1979999
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019