Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2016 13:20 - 18-24 юли - Следва почивка
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 7067 Коментари: 1 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 18 -24 юли следстресова седмица, почивайте!
Силва Дончева

Прогноза за 18 – 24 юли 2016г.

 

През тази седмица Луната ще премине от втора в трета четвърт като пълната Луна ще настъпи на 20 юли в 1.57ч., Слънцето ще се намира в знака на Рак до 22 юли, когато ще навлезе в знака на Лъв на фона на съзвездие Рак в 12.30ч

Що се отнася до икономическите реалности в понеделник 18 юли са подходящи занимания в сферата на рекламата на фармацевтични продукти, в областта на химията, медицината. Ще просперират всякакви дейности относно търговията и транспорта на продукти в тези сфери; козметика, химия, медицински продукти, морски изделия и стоки, включително в сферата на туризма и удоволствията на хората. Съответно ще се повдигат и акции на такива компании, това ще стане актуално особено около 20.00 Софийско време, което има съответстващите часове в други региони на света.

Във вторник 19 юли особено в ранните часове около 4.00ч. ще има доста негативни чувства, много хора които имат по-деликатна психика могат да имат суицидни и дълбоко мрачни мисли. Това е опасно време. По това време и няколко часа преди това ще има спад на някои акции на определени банки, компании свързани с нефтодобива, подземни богатства, застрахователни и пенсионни фондове. 

В по-късните часове на 19 юли около 11.30ч българско време ще има един възход в търговските и транспортните дела. Много хора ще изкарат повече пари. Времето е много подходящо за международни сделки, особено за стоки за масова употреба. Ще се качват е акции на такъв вид фирми. 

Същият ден на 19 юли около 20.00 българско време  добре да се избягват конфликтите, скандалите, екстремното каране, ще има малко повече инциденти и напрежение. Това е момент на повече объркана, недостоверна и дори опасна информация. Не трябва да се общува с нови и непознати хора. Някои хора ще получат лоши новини. Това не е време за инвестиции, трябва да се внимава в отношенията. Около 21.10 минути българско време  е подходящо за лечебни процедури, някои хора могат да се подобрят след криза. Добра възможност за сделки и преговори. Ще има разбирателство в семействата.  

В периода около 22.15ч българско време ще има много нови идеи, хората ще могат да пътуват успешно, ще има голяма активност и инициативи. Могат да се разрешат позитивно много конфликти. Транспортни въпроси, сделки и търговски начинания могат да бъдат инициирани успешно. Добри са сделките с коли и въобще с техника.

Останалата част от нощта е доста конфликтна особено след 23.30ч. до 6.15 сутринта. Това е време, в което трябва да се избягват важни контакти и да не се вземат отговорни решения. 

Сряда – 20 юли е ден подходящ за занимание с по-обикновени и не ангажиращи занимания. Добре е да се обърне внимание на професионалните и обикновени делнични занимания. Денят не е много забележим с големи влияния.

Четвъртък – 21 юли е доста по-интересен ден. Още около полунощ, в първите часове има голяма тенденция към големи лични скандали в чисто любовен и семеен план. Това  е момент на неприятни връзки и отношения. Затова трябва да се внимава с кого, как и защо се общува интимно. Този период продължава почти 7 часа сутринта. Позитивите биха се случили, ако още около 1.00-1.15 се въдвори ред и се приеме статуквото. Всичко друго ще доведе до скандали. Не трябва да се намесват в никакъв случай финансови въпроси. Това е период и в който не трябва да се правят спекулации във финансовата сфера. Периодът е крайно неблагоприятен за хазарт или използване на различни незаконни сексуални практики. Ще има скандали и загуби. 

Денят е благоприятен за извършване на ремонтни работи, да се продават или купуват строителни стоки, да се разрешават административни въпроси. Най-подходящото време затова е рано сутринта.

Петък – 22 юли започва много добре. Още в първите часове има условия за разбирателство, за осъществяване на приятелски връзки, за възстановяване на здравето. Много хора ще се почувстват по-добре. Ще има добри новини. Ще се спечелят повече пари, ще се проведат добри преговори, ще има по-честни отношения. 

Същевременно малко преди 5 часа българско време има опасност от емоционални изблици, силно неспокойствие и прибързаност при много хора, опасност от инциденти. Трябва да се общува и кара по-внимателно. 

Много добър период е моментът около 11.30ч. Тогава може да се отхвърли много работа. Времето е добре за срещи, запознанства, решаване на делнични дела. Могат да изкарат добри пари.

Събота – 23 юли е един ден, в който трябва да се внимава в чисто емоционално състояние. Особено сутрешните часове са доста експлозивни, неуравновесени и неспокойни при много хора. Трябва да се внимава за тези, които имат психологически проблеми или страдат от безсъние.Часовете между 4.30 и 11.40 са доста объркани и тревожни. Възможни са множество неадекватни реакции. По същата причина не трябва в този период да се правят важни неща. Много болни могат да се влошат, добре е да има завишено внимание на близките. Ще се възвръщат стари ситуации у дома. Не трябва да се възобновяват стари вражди и отношения. Могат да се загубят пари.   

Рязко след това около 11.45ч моментът рязко се обръща  и започва добра ситуация относно личния живот. Може да се пътува, ще се получат добри новини от деца, интимният и семеен живот ще тръгне към възход. Това ще е момент от повече часове до 19.30ч., когато може да се търгува успешно, да се разрешават транспортни въпроси, да се пътува, да се решават образователни въпроси. Ще има повече разбирателство в семействата.

Малко преди полунощ и първият половин час след полунощ на 24 юли не е подходящо време за пътуване, могат да се загубят пари при пътуване, не е време за сделки, за отношения с чужденци, може да има заблуди, загубвания и обърквания. Здравето ще е уязвимо, възможни са кризи. Тази тенденция продължава и в неделя – 24 юли до 7.00ч. сутринта.

Много добър е периодът около обедните часове на 24 юли, след 10.30. Този период продължава до 14.30ч. Това е подходящ момент за нови начинания, за приятни общувания, за решаване на семейни и делнични въпроси.

Много добри са и часовете след 18.00ч. Това е период до 21.00ч. и е подходящ за общуване, пътувания, разговори, срещи, тържества, дори търговски сделки. Като цяло това е време на разбирателство в семейството, за повече интимност, за любов. По същата причини моментът е добър и за финансови спекулации и сделки.   

Родените на 18 юли ще имат една организирана и като цяло спокойна година. Определено ще имат добри новини от децата си. Ще се чувстват по-хармонично, трябва да слушат интуицията и сънищата си. Възможни са някои конфликти с приятели. Ще има някои изненади в това отношение. Трябва да се внимава с комуникациитепри работа с електроника, да се избягват нековенционалните решения. Здравето ще е добро.        

Родените на 19 юли също ще трябва да избягват нестандартните и нови решения. Те могат да започнат нещо ново по утвърден и проверен път. Отношенията с приятели и със средата ще са по-напрегнати, ще има неочаквани моменти. Добре е да се избягват нови запознанства. Пътуванията и финансовото състояние ще са стабилни. Това важи и за семейните и лични отношения, които ще се развиват много добре, стига да няма екстравагантни решения.

Родените на 20 юли ще имат една година на изненади в личен план. Те трябва да са много предпазливи в любовнияси живот. Възможни са повече страсти, обърквания и дори разочарования. Ще има и финансови проблеми, свързани с личните отношения. Професионалните ангажименти ще са стабилни. Пътуванията също ще са добри.  

Родените на 21 юли  също ще имат една година на напрежение в личен план. Възможни са обърквания, разочарования и прекомерни емоции. Трябва да се внимава в отношенията с децата, както и с приятелите. Във финансово отношение е добре да не се прекалява с харченето на пари.Професионалният живот ще успешен и в равновесие.      

Родените на 22 юли ще трябва да решават нещата в живота повече с разума си, отколкото с емоции. Не трябва да се избързва в нищо. Моментът е добър за започване на нови неща по един по-спокоен, организиран и разумен начин. Могат да се разрешат множество дребни и същевременно важни въпроси. Ще има добри взаимоотношения  и ще се задействат стари приятелства.  

Родените на 23 юли ще бъдат малко по-объркани в професионален план, добре е да се внимава с висшестоящи и с администрация. Възможно е да имат неприятности с пътувания. Ще преобладават емоциите и това може да породи проблеми в отношенията. Възможни са и депресивни състояния, породени от отношенията в работата. Личният живот ще е доста по-ползотворен и приятен. 

Родените на 24 юли ще имат една добра и енергична година. Могат да започнат нещо ново. За много от тях годината ще е любовна, възможно е да има дете в семейството. Семейните отношения ще са добри. Това важи и за различни договори и споразумения. Като цяло това е хубав ден и затова предполага приятна година.   

ОВЕН – 21 март – 1 април – Родените през първата декада на Овен ще имат един по-тежък понеделник – 18 юли. Това не е подходящ ден за подписване на договори, споразумения, провеждане на разговори. Много по-добре ще са нещата в сряда и четвъртък – 20 и 21 юли. Като цяло обаче седмицата е добра и концентрацията трябва да е в личен план. 1 април – 11 април – Родените през тази декада ще имат по-натоварен ден във вторник – 19 юли. Добре е да се внимава с харченето на пари, разплащанията и въобще с финансовите операции. Добри дни са четвъртък и петък – 21 и 22 юли. Периодът е много подходящ за сделки, разговори, кратки пътувания. Любовният и личният живот са в много добра ситуация. 11 април - 21 април – Родените в трета декада на Овен ще трябва внимават повече в първата половина на периода до четвъртък – 21 юли. Възможни са повече напрежение и дори конфликти. Не е добре да се вземат прибързани решения. Има тенденция и за нови запознанства. Петък, събота и неделя са подходящите дни за решаване на по-важни въпроси.           

ТЕЛЕЦ – 21 април – 2 май - Родените през първата декада на Телец ще трябва отново да са внимателни в личен план. Могат да имат емоционални разочарования. Периодът не е много подходящ и за козметични и разкрасителни процедури. Ще има тенденция да се хвърлят излишни пари в най-различни посоки.. 2 май – 12 май – Родените в тази декада ще са доста разсеяни и объркани през тази седмица. Добре е да внимават в разплащанията си. Могат да забравят, да загубят пари. Сделките ще са трудни. 21 юли – четвъртък ще е  най-проблемният ден.  12 май – 22 май – Родените в края на Телец ще са както обикновено напоследък по-агресивни и прибързани. Периодът не е най-подходящ за нови начинания. Повече внимание трябва да има с храченето на пари. Възможни са повече скандали и в личен план.              

БЛИЗНАЦИ –   22 май – 2юни – Родените под първа декада на Близнаци ще се намират в много добра ситуация през тази седмица. Те ще пътуват успешно, ще могат да разрешат редица семейни и лични въпроси. Времето  е подходящо за придобиване на имот. Много приятен и успешен ден е сряда – 20 юли. 2 юни – 12 юни – Родените във втора декада на Близнаци ще са също в много добър период. Те ще могат да пътуват, да търгуват и да общуват приятно и успешно. Ще имат лични придобивки. Все пак малко по-объркана е неделята – 24 юли.  12 юни – 22 юни – Родените под тази декада ще се по-хаотични, могат да имат някои трудни решения относно финансите си. Същевременно ще имат много срещи, запознанства, нови възможности. Добре е да се допитват за всичко с приятелите и познатите си.

РАК – 22 юни – 3 юли – Родените в първата декада Рак ще се чувстват малко по-тревожно и объркано в понеделник – 18 юли. Те трябва да внимават в професионален план.Четвъртък и петък – 21 и 22 юли ще са много приятни дни в личен план3 юли – 13 юли – Родените в тази декада ще са също в добър период. Те могат да имат добри финансови и материални приходи, да разрешават успешно семейни  и наследствени въпроси. Пътуванията също ще са ползотворни.  13 юли – 23 юли – Родените в края на Рак ще имат по-напрегната седмица. Трябва да внимават с нови предложения и нови приятелства. Същевременно здравето ще е добро, ще има нови предложения за ангажименти и работа. 

ЛЪВ – 23 юли – 2 август –– За родените през първата декада на Лъв предстои една добра и любовна седмица. Те ще могат да се занимавт успешно с децата си, да почиват и да се веселят. Пътуванията ще са добри, възможни са и добри постижения в работен план. Повече внимание е необходимо само в сряда – 20 юли. 3 август – 13 август – Родените в тази декада ще  имат една интересна и пълна със срещи и контакти седмица. Ще има добри покупко-продажби и споразумения. Тези, които почиват също ще се чувстват много комфортно. Повече притеснения ще настъпят само в четвъртък – 21 юли. 13 август – 23 август – Родените в последната декада на Лъв ще трябва да внимават за здравето си. Могат да имат повече възпаления и дори инциденти. Връзките и приятелствата им обаче ще са добри и успешни. Ще пътуват ползотворно.  

ДЕВА – 23 август – 3 септември – Родените в тази декада ще трябва  наблегнат повече на личния си живот. Времето  еподходящо за занимание със семейството и децата. Работата е под влияния, които предполагат усложнения и дори проблеми. В събота – 23 юли е добре да се внимава при пътувания, може да има обърквания в графика. 3 септември – 13 септември – Родените във втора декада на Дева също е добре да са бдителни и по-организирани при пътуванията си. Времето е сложно и относно подписването на договори и споразумения. Възможни са некоректност и дори измами. Уикендът е най-натоварният период. 13 септември – 24 септември – Родените под тази декада на Дева ще са точни, организирани и във възход. Те ще имат добри връзки и приятелства. Периодът е подходящ за започване на нещо ново. Може да се пътува успешно.

ВЕЗНИ – 24 септември – 3 октомври – Родените през тази декада ще имат възможност през тази седмица да обърнат голямо внимание на здравето и красотата си. Времето е подходящо за обновяване на гардероба и разкрасителни процедури. В ежедневието ще има повече хармония. 3 октомври – 13 октомври – Родените през тази декада ще сасъщо организирани и успешни. Те ще пътуват успешно, ще им върви в комуникации и търговски проекти. Ежедневието им ще е подредено и ползотворно. 13 октомври – 23 октомври – Родените в тази декада ще са в по-тежка позиция. Те трябва да внимават какво говорят и какво правят. Периодът е конфликтен и не е време за нови начинания. Може да има проблеми в бъдеще.

СКОРПИОН – 23 октомври – 3 ноември – Родените в първа декада на Скорпион ще трябва да внимават при разплащания и въобще във финансов план. Могат да загубят пари. Да не се поддават и на личните си чувства. Най-притеснителният в това отношение ден е 20 юли – сряда. 3 ноември – 13 ноември – Родените във втората декада на Скорпион ще са също по-объркани и разконцентрирани. Могат да ги излъжат. Трябва да внимават и какво говорят. Времето не е най-подходящото за договори и споразумения. 3 ноември – 23 ноември – Родените в последната  декада на знака ще са по-нервни и тревожни. Те обаче могат да обърнат тази енергия към нова промяна и нова организация на нещата. Ще им върви в пътуванията и в някои търговски начинания. Повече внимание в отношенията е необходимо да има в петък – 22 юли.       

СТРЕЛЕЦ – 23 ноември – 3 декември – Родените в тази декада ще имат една прекрасна седмица. Те ще могат да се радват повече на живота, да обърнат внимание на любимите си хора, да си починат. Седмицата е благоприятна за всякакви контакти.3 декември – 13 декември – Родените във втората декада на Стрелец също ще имат една много добра седмица. Те ще имат придобивки, добри контакти, успешни малки търговски начинания. Личният и любовният живот ще са приятни. 13 декември – 23 декември – Родените под тази декада ще са също в обичайно добрата си позиция. Те ще имат енергия, идеи, нови приятели и връзки. Най-ползотворните дни са четвъртък и петък – 21 и 22 юли.      

КОЗИРОГ – 23 декември – 2 януари – Родените в първата декада ще се чувстват доста добре през тази седмица. Те ще могат да обърнат повече внимание на семейството и децата си. Времето е подходящо за нови придобивки, за решаване на различни договорни отношения. Може да се пътува успешно. 2 януари – 12 януари – Родените в тази декада на Козирог ще имат добри търговски споразумения и подходящи лични покупки. Личният им живот също ще е приятен и хармоничен. Пътуванията ще са плодотворни. 12 януари – 21 януари – Родените в последната декада на Козирог ще имат нови успешни начинания през тази седмица. Ще им върви и в срещите и в контактите. Могат да имат добри придобивки и нови финанси. Здравето ще е добро.

ВОДОЛЕЙ – 21 януари – 1 февруари –Родените в първата декада на Водолей трябва да избягват през тази седмица големи сделки и големи разплащания. Те могат да загубят пари, затова не трябва да се втурват необмислено във финансови авантюри. Личният живот също може да се пообърка. 20 юли – сряда е най-притеснителният ден. 2 февруари – 12 февруари – Родените през втората декада на Водолей също трябва да избягват сериозни сделки и търговски споразумения. Възможно е да има объркване и с пътувания. Ще е налице разсеяност и липса на достатъчно концентрация в делата. Това е най-опасно на 21 юли – четвъртък. Добре е да има придържане към статуквото.




Гласувай:
0



1. mmmmmmmmm - А
18.07.2016 18:24
рибите?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1979526
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019