Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2015 08:02 - Астрологична прогноза 22 – 28 юни 2015г
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 3954 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  

Прогноза 22 – 28 юни 2015г.

 Силва Дончева
 

През тази седмица Слънцето вече е в зодиакалния знак на Рак и приоритетите се прехвърлят къмнуждите на дома, семейството и роднините. Луната, която има пряко отношение към този знак ще продължи да се пълни и още повече ще благоприятства заниманията с по-лични и семейни дела. Разбира се, тези разположения показват, че и проблемите ще са в сферата на личните взаимоотношения. В определени моменти щепреобладават емоции, страсти и дори истерични изблици. Затова е добре чувствата да се овладяват или да се насочват към по-позитивни посоки.Относно любовните отношения е добре да се има предвид, че почти през цялата седмица Слънцето и Венера няма да са в добра комуникация. Това може да доведе до разочарования и любовни терзания. Затова избягвайте обясненията в любов, сериозните решения относно сватби и годежи. Не трябва да се допуска намеса в личния живот на по-възрастни хора  и най-вече на родители. През периода е добре да се внимава и с необмисления секс, за да няма и здравословни усложнения.

През цялата седмица натоварният аспект между Меркурий и Нептун ще създава объркване, неточност в отношенията, ще провокира мързел в много хораще има недоглеждане на нещата, опасност от измами и кражби.  

Същевременно Венера приближава позицията на Юпитер в знака на Лъв и тяхния съвпад  ще се състои на 1 юли. Двете небесни тела могат да се наблюдават всяка вечер след залез Слънце на запад на фона на съзвездие Рак. Тук е момента да кажем, че има огромна разлика между съзвездие и знак в астрологията. Затова въздействието на този съвпад между Венера и Юпитер ще се състои в съзвездие Рак и в знака на Лъв, което показва още повече силния му личен нюанс и стремежа у хората за създаване на семейство, деца, за повече любов и хармония. Кулминацията на това въздействие е точно на Джулай морнинг в 9ч.52м.  

Понеделник – 22 юни е ден на множество обърквания поради недоглеждане, излишни емоции, хаос и недоразумения. Особенно средата на работния ден е кулминацията на един напрегнат аспект между Луната, Меркурий и Нептун, който е символ на абсолютна неадекватност в емоционален план. Това е най- тревожно за хората, които са по природа по-безпокойни, имат ментални или психически проблеми. В по-широк план този аспект ще създаде доста странни ситуации на много места; лекарите определено ще имат повече работа. Много хора ще правят от мухата слонОсобено податливи на горното влияние ще са родените около 27-28 февруари; родените около 30-31 май; родените около 31 август -2септември; както и родените около 1-3 декември. Те категорично трябва да са много внимателни във всяко нещо, което правят в работния ден на 22 юни.

Следващият ден – вторник – 23 юни е с една идея по-спокоен, но отново не трябва да се прибързва; хората е добре да се вглеждат в детайлите, да не са припряни и неспокойни. Добре е да се внимава какви думи се произнасят, да не се притискат събитията, да не се прекалява с агресията в общуването. Това особено се отнася до по-личните и любовните контакти. Може да има и определен проблем с по-малките деца; завишена нервност, агресивност, тревожност и превъзбуденост. Това ще е ден, в който дребните неща ще вбесяват повечето хора. Необходимо е по-голямо самообладание и търпение. Същевременно това  е доста добър период за родените около 11-13 август, както и за тези родени около 13- 15 април. Те ще бъдат доста жизнени и активни, изпълнени с множество нови идеи и желания.  Личният им живот ще върви към все по-добри и често съвсем нови отношения.

Денят е притеснителен относно здравето за родените около 9-12 март, както за родените около 12 -15 септември; и за родените около 20-22 юни. 

Сряда – 24 юни е ден, в който отново трябва да се внимава в личните отношения. Възможно е да се поставят под съмнение договори, споразумения, дори брачните отношения. Емоциите отново ще са доста неконтролируеми, променчиви и експанзивни. Първо ще се стреля, после ще се мисли. Това най-силно ще засегне отношенията в любовен план, както и отношенията родители – деца. Може да има разочарования и много силни емоции. Все пак успокояващото е, че това няма да трае много дълго, около ден-два. В този смисълденят също не е най-подходящият за търговски начинания, сключване на договори, споразумения, създаване на връзки и партньорства. И през този ден натоварният аспект между Меркурий и Нептун остава и дава указание за повече разсеяност, недоглеждане на детайлите, отнесеност и небрежност. Умовете през тази седмица са по-мързеливи. Това може да доведе до повече възможности за крадците и измамниците. Ще има забравени и изгубени вещи.

Родените около 27-29 септември могат да срещнат важни за тях хора.

Четвъртък 25 юни е по-спокоен в личен план. Особено през първата половина на деня може да се реализират успешни срещи, договорянията ще бъдат ползотворни, ще се решат множество малки и досадни неща. Проблемите от предишните два дена ще започнат да отшумяват, настроението ще се повдигне. В професионален план е добре да се внимава през втората половина на деня, защото може да има някои административни проблеми, както и напрежение с по-висщестоящи. Натовареният аспект между Слънцето и Венера също остава, а заедно  с това и предупреждението за внимание в любовните дела. Това е особено актуално за родените в началото на знака на Рак от  21 до 25 юни, както и за родените между  9 и 12 август. Те ще имат напрежение в семейството и в личен план. Същевременно родените под Лъв на 12, 13,14, 15 август ще имат доста добри запознанства, възможност за повече пътувания, добри приятели, активни комуникации. Това важи през тази седмица и за родените на 10,11,12,13 април. Те обаче трябва да са внимателни при обсъждане на договори  споразумания и в никакъв случай да не прибързват с решенията. Родените на 11,12,13,14 юни също ще имат една динамична и успешна седмица.

В петък 26 юни ситуацията е по лека и денят е без особени аспекти. Това показва една по-голяма уравновесеност и спокойствие. Остават характерните за цялата седмица тенденции за внимание в любовните отношения, като и усилените нови запознанства и комуникации. Опасността от обърквания и лежерност, поради квадратът на Меркурий и Нептун е също налице, но със силно намаляващо въздействие        

От двата почивни дена съботата е по-благоприятният ден във всяко едно отношение. Това е ден за духовна работа, като дава и добри възможности за релакс и подобряване на здравето. Може да се пътува, да се посещават по-духовни и исторически места. Това определено е ден подходящ за екскурзии, за лечебни процедури, за разбирателство в семейството, за възстановяване на отношения. Този аспект ще бъде най-силен за родентие в първите декади на водните знаци; Риби– 21 февруари – 1 март , Рак – 21 юни – 2 юли и Скорпион 23 октомври – 3 ноември. Любовните дела обаче отново няма да са в най-силния си аспект и в това отношение трябва да се внимава.

       




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Мога да добавя само това:
24.06.2015 06:17
и през този период дъртите комуняги от блогбегето ще вият на умряло, защото отлично разбират, че социализъм в България повече НИКОГА няма да има.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1980507
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019