Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2015 00:05 - Водолей е възможността да живееш за Бога или възможността да загубиш ума си и да живееш само за себе си в лудост
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 16516 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Уран и епохата на Водолей – свободата на избора на мисълта, в рая или в ада

 Силва Дончева 2014

Свободата е основната същност на влиянията, които ни препращат и Уран и огромното съзвездие на Водолей, което вече 100 години определя живота на планетата. /През 1914г. Водолей навлезе към пролетната равноденствена точка на 21 март и отбеляза началото на нова епоха от повече от 2 хиляди години/.

Водолеят, както и Уран обаче са и ексцентрични, противоречиви и непредвидими като същности. Това важи и относно усещането за свобода, което не винаги е вярно и може да ни тласне в невероятни заблуждения и странности.

Водолей може да ни подтикне в името на правата на определена прослойка или  група към крайна диктатура и насилие, която да ограничи тотално правата на други хора и дори да ги унищожи. И тъй като Водолей е въздушен знак, то диктатурата ще бъде точно чрез идеи и поробване на ума и сънанието.  

Влиянието на това съзвездие може да ни изправи пред заблудата, че можем да постигнем свобода и независимост чрез технологии и обграждане с всевъзможни удобства и средства за комуникации. Влиянията му могат да ни доведат до идеята, че свободата ни зависи изцяло от материалния свят и неща извън нас.

Водолей може да ни въведе в забуждението, че сме независими и толкова свободни, че от нас и мислите ни зависи едва ли не всичко и че те сбъдват  всякакви, дори безумни желания. Съзвездието е свързано със свръхинтелекта, свръхсъзнанието и невероятната сила на мисълта, която действително създава всичко. Но всъщност не винаги е така. Това е опасна зона на лудост.

Водолей може да ви въведе и в заблуждението, че сме свободни да правим каквото си искаме и да живеем както си искаме, без да се съобразяваме с другите или с различни условности дори от чисто обективен характер. Можем да си помислим под негово въздействие, че дори не зависим от природата и всеки проблем /здравословен, енергиен или битов/ може да бъде разрешен извън нея.   

Водолей може да ни въведе в заблуждението и свободата, че можем да говорим, пишем и мислим, каквото си искаме, като това показва нашата освободеност и оригиналност, или безумие.

Водолей може да ни доведе до идеята, че имаме права, които ни се полагат по право и че срещу тях ние не сме задължени с нищо. 

Действително Водолей е онова място в зодиакалните влияния, което сбъдва мечти и желания, където има приятели и свобода. Но това е и мястото, където човек, за да получи това, трябва да се научи да комуникира, да учи постоянно, да стане разумен и уравновесен, да получи свобода и дори безсмъртие. А правилното общуване по водолейски  означава:   

Водолей е свързан с възможността да почувства другия човек и да му даде свобода, защото усеща нуждите му. Това е една свръхразвита сензитивност и чувствителност, която не може да нарани някой друг, нито физически, нито емоционално, нито интелектуално.

Водолей е свързан с възможността да се развият нови възможности в комуникациите между хората като телепатия, телекинеза, левитация, ясновидство, ясночуване.     

Водолей е възможността да се живее в Цялото на космоса без да се счита, че може да го  манипулираме и управляваме. Това е усещането как да подпомагаш другите, а не как да ги управляваш.

Водолей е изборът между крайностите:

Възможността да живеем в тотална диктатура на медиите, електрониката, пропагандата или в общество от самоорганизиращи се, инициативни и свръхможещи хора, които решават проблемите си без органи за управление, насилие и контрол.

Водолей е възможността да взаимодействаме с природата по един друг духовен и чист начин или възможността да се унижожим технологично като предизвикаме планетата и недвидимия свят

Водолей е възможността да живееш за Бога или възможността да загубиш ума си и да живееш само за себе си в лудост.

Може би в края на епохата ще постигнем най-доброто – разумът и свободата, но преди това може би ще преминем през страшни диктатури, технологично закрепостяване, огромна самота и егоцентризъм на ума.

Как работят влиянията на Водолей?  

Водолей е най-интелектуалният знак, той управлява свръхинтелекта и затова дава предпоставките за създаване на огромни мисловни силови полета,образувани от едновременната и насочена мисъл на милиони, дори на милиарди съзнания. Те сбъдват мислите на физически план с огромна скорост. И отговорността е на всеки и на всички.

В този смисъл интернет и най-вече социалните мрежи са едно от най-опасните оръжия в света.  Само за часове милиони съзнания могат да бъдат насочени в определена, често невярна посока /пътят към ада с добри намерения/. Образува се могъщо мисловно силово поле, което започва да работи с огромна скорост към реализирането си в материален план. Резултатите са бързи и често потресаващи. Това ще случва все по.често в следващите десетилетия.

Точно затова Учителя казва, че това което преди е ставало за 100 години сега ще става за 10, а това което е ставало за 10 години ще става за 1. Или казано по друг начин, мисълта на милиарди хора, когато се концентрира в едно направление, сбъдва желаното с голямо ускорение, динамиката се одесеторява.

Ако милиони хора насочат съзнанието си в две противоположни и насочени една срещу други посоки, войната ще се случи много бързо.  Както и обратното, ако милиарди  насочат мисълта си едновременно  към мир, той ще остане. Ако поискат радост, знание и хармония, те ще се случат, ако поискат отмъщение и мрак, те ще дойдат бързо.

Затова да мислим, да мислим и пак да мислим, защото в епоха на Водолей мисъла  и словото са всичко.

Навлезли сме в епоха на избор на начина на живот чрез мисъл и в следващите десетилетия, а може и по-рано посоката ще бъде ясна.







Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1979791
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019