Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2014 12:18 - Какво казва астрологът и какво не казва
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 6719 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 22.02.2014 12:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

СилВа Дончева, астролог - Хороскопът може да предупреди за тежко изпитания но Бог управлява звездите и нещата се обръщат


Интервю в сп. За жената

Силва Дончева става астролог случайно, както чес­то се случва из дебрите на живота. През 1992 г. ра­боти 6 издателство и се среща с астролога Апос­тол Апостолов, за да редактира новата му книга. С четенето звездите й стават все по-любопитни и се записва на курс при астролога. Следва втори при Люмиер, трети дистанционен при розенкройцерите от Сан Диего, но казва, че астрологията се учи цял живот и пак няма научаване. Помогнала е на много хора да разберат по-добре себе си, да им стане ясно дали работят по призванието си, подходящо ли е да Започнат нова работа или защо не могат да заче­нат. Занимава се и с вербална хомеопатия.

 

 

Силва. каква полегна информация може аа получи човек, като дойде при Вас?

Той получава информация какво е предопределението му като професия, дадености, способности. Къде е силата му и какво му пречи в живота, за да разгърне потенциала си. Има хора, които може да се развият в 3-4 направления, някои от тях взаимноизключващи се, но трябва да намерят сили да ги съче­таят, защото това е тяхна съдба. В хороскопа се вижда мно­го добре характерът на човек. И това може да стане ясно с 2 сеанса, докато на психолога ще му отнеме 6 месеца. Ако човек

се насили и промени негативите в себе си, ще се отпушат нещата и ще му потръгне в живота. Може да се види дали е подходящо човекът да замине в чужбина или дали учи правилна та дисциплина в университета. Идвали са хора, които създа­ват нова фирма и искат да знаят кога да го направят, с кого. Или искат да се оженят и проверяват дали са съвместими със своя партньор като характер. Когато лекарите не са поста­вили точна диагноза, се вижда къде е причината за проблема. Оказва се, че болести, свързани с половата система, идват от щитовидната жлеза, тези с храносмилателната система са с психотичен характер. Има връзка между увреденото сър­це и нервната система. Проблемите с белия дроб са свързани с работа, начин на хранене, битови условия, психологически проблеми или с роднини. Важен е и начинът на хранене. Главо­болието или високото кръвно може да е реакция на проблем с бъбреците.

 

Казвате ли лошите неща, които астрологичната карта показва?

В астрологията има морал. Забранено е например да се каже кога човек ще си отиде, защото може да се направи грешка. Това е Божа работа. Можеш да предупредиш човек, че ще има тежко изпитание, но Бог управлява звездите и нещата може да се обърнат. Астрологът е длъжен да изведе доброто у чо­века, да го предупреди къде са негативите му и да го подтик­не към някаква креативност.


 

 

Чета в книгата на Видния астролог Птолемей. че Луната обозначава пътешествията?

 

Книгата е писана въз основа на неговите бележки отпреди 2000 г. и тогава не са били открити някои планети, които днес се вземат под внимание. Цялата космонавтика, самолетите, хеликоптерите се управляват от Уран, която е открита през XVIII век. Не може да се тълкува хороскопът на пилот или човек, който прави презокеански пътувания, без тази планета. Тя е във връзка с електричеството, с епохата на Водолея, в която се намираме сега, с откритията в космонавтиката, физиката, квантовата физика, интернет  комуникациите. Не може да си добър пилот, ако нямаш на ключово място в хороскопа си Уран или добър аспект. Ако имаш лош аспект, рискуваш да направиш катастрофа.

 

Планетата Уран ли е свързана със смъртта?

 

Плутон отговаря за смъртта, за зачеването и раждането. Тази планета е входът и изходът за нашия живот.

 

Ако дойде жена с проблем, свързан със зачеването, как може да разберете причината?

 

Проблемът е отразен някъде в хороскопа по много начини и се вижда. Най-лесно се зачева, когато имаш добър аспект с Плутон, Луна или Слъние добре разположени с Плутон. Ако той блокира светилата или главните домове в хороскопа, трудно ще се осъществи бременността. На хороскопа се виждат периоди - дали тази или следващата година е подходяща за Зачеване и ако годината е благоприятна, може да се търси месец, който е най-добър за това.

 

Кога говорим за неблагоприятни аспекти?

 

Неблагоприятни аспекти има, когато 2 планети са на отстояние от 90 градуса или са една срещу друга - т.е. на 180 градуса. Телец и Лъв например не се харесват, защото са под ъгъл от 90 градуса и между тях често има напрежение. Не се харесват Рак и Овен, или Риби и Близнаци. Едните са твърде затворени, а другите твърде комуникативни.

 

Какво е характерно за хората от различните зодии?

Риби е затворен знак. Ключовата дума е: „Аз мога да остана сам " Тежка зодия е. Ракът неслучайно остава сам в определен период от живота си. Той е добър психиатър, лекар.

Овенът е изключително енергичен, справедлив и борбен, но и опасен. Инициативен е, но не довършва започнатото. Телецът е инат, упорит като булдозер и изключително материален. Трябва да се пази от тази материалност, защото му пречи да полети нависоко. Близнакът е свръхкомуникативен. Той иска да говори с другите очи в очи. Ракът е домошар, къщовник, но това не му пречи да бъде отдаден на професията си или да управлява огромни имоти и да пътува. Той е добър хотелиер. Лъвовете са най-добрите преподаватели, най-добрите артисти, хора на свободата и на свободните професии. Те са любовно настроени и сексуални. Девата е Мара - подробната. На тези хора не им убягва нищо. Те не са по синтеза, а по анализа. Много добри научни работници и лекари са. Везните живеят под мотото „A3 и другите". Непрекъснато са свързани с договори, съдружия, добри юристи са. Те са подходящи за брак и самотата ги притеснява. Под знака на Скорпиона са най-добрите ченгета, разузнавачи, престъпници, мафията. Скорпионът управлява и банките. Най-добрите лекари, хирурзи, мо¬ряци са представители на тази зодия. Военният флот също е под знака на Скорпион. Стрелецът е зодия на щастливите хора. Те са добри преподаватели, юристи, пътешественици, с много езици, широк мироглед, духовни. Козирогът живее под мотото „A3 управлявам". Това са политиците, изпълнител¬ната власт, хора, които искат да са президенти. Те са йерархични и спазват реда. Водолеят казва „A3 съм свободен", „A3 съм приятел", не обича дълбоките връзки, предпочита да е в колектив. Водолеят е комуникативен по един затворен начин, комуникира чрез електрониката. Той е най-добрият програмист, електронен инженер, пилот, физик. Има абстрактно мислене и разбира от квантова физика.

 

Под кой знак са добрите писатели?

Те често са Близнаци, Водолей, но ако пишеш исторически романи, трябва да имаш нещо от Рак, фантастика - от Водолей, любовни романи, психология и драми - Риби.

 

Кои са най-сексуалните зодии?

Лъв и Скорпион и докато Лъвът е no-даряващ, Скорпионът е силно магнетичен и по-обсебващ.

 

Ако искаме силна любов, коя планета трябва да се вижда в хороскопа ни?

Венера е символ на чистата любов. Свързана е с човешкото у хората. Марс е силно сексуален, по-животински, агресивен, арогантен. Венера е хармонията, предаността, истинската и дълбока любов.

 

Коя планета отговаря за парите и добрите доходи?

Най-добрите доходи са под влиянието на Плутон, но невинаги са честни. Венера носи по-малко пари, но честни. Печалбата на банкерите, мафията, военните, фармацията, петрола са под знака на Скорпион. България е под знака на Козирог, но след събитията от 10 ноември сме под Скорпион и затова нещата в страната ни не са откровени и кристално чисти. В хороскопа на България Сатурн е в Скорпион и се вижда, че хората, които държат икономиката и политиката на страната, ще сключат нов съюз, също толкова демоничен като стария - да ограбват държавата. Въпреки всичко ние, българите, не страдаме толкова от промените в световен план, колкото хората в държави като Индия.

 

Нека завършим разговора с нещо оптимистично!

Оптимизмът за тази година е да се стягаме, да работим и ще се справим.

 

 

 












Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1976250
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019