Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2013 20:01 - Вземайте решения, когато сте уверени, не е време за рискове
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 17658 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

През следващите 40 дена ще има доста тежки влияния.

 Силва Дончева 2013
за консултации: 0887605069

Навлизането на Марс на 13 юли в знака на Рак, активира не само водния тригон с Сатурн и Нептун, но и много по-тежки аспекти с Плутон и Уран. И тъй като повечето хора реагират не толкова на високите нива на тригонократните връзки, а на конфликтните и ниски влияния на квадратури и опозиции, то тежките въздействия явно ще преобладават.
Влиянието на опозицията на Марс и Плутон в периода 26-28 юли 2013г. е доста напрегнато. Това ще е следващ момент на засилени конфликти, инциденти, раздели, престъпления и катастрофи. Това се подсилва и от въздействието на квадрата на Сатурн към Слънцето в Лъв /27-28 юли/; неприятности със здравето, лоши финансови решения, конфликти в професионален план, доста хора ще загубят работата си. Това определено не е подходящото време за купони, тържества и любовни връзки. Тези влияния ще се отразят особено неблагоприятно на родените на тези дати. Моят съвет е да бъдат бдителни и нащрек през цялата година. В края на юли трябва особено да внимават и родените на 25-26 януари и 25-26 април. За останалите тези дни също е добре да бъдат момент на по-голяма ангажираност  за всяко действие и събитие наоколо. 

Трябва да се има пред вид и датата 1 август, защото това също  е момент на опасности относно работата с електроника, машини и електрически ток, избягване на гръмотевични бури, неприятности при пътувания със самолет, повече инциденти у дома и около дома, завишена социална активност и по-екстремно недоволство в цял свят., включително и в България. Сериозни финансови решения също не трябва да се вземат в периода 26 юли - 2 август.

Целият месец август също ще бъде напрегнат, защото така или иначе присъствието на Марс и Юпитер в знака на Рак, повишават възможностите от раздели, конфликти, юридически спорове, както и от сериозни финансови загуби. Крайно нежелателно е да се вземат кредити. В такъв момент, а той ще се повтори и в самият край на 2013г, както и в първите месеци на 2014г. ще има доста обрати относно ипотечни кредити, неблагоприятни обстоятелства във връзка с лихвите на банките и други финансови обстоятелства. Отношенията между Юпитер и Плутон ще разрушат много договори и много хора ще влязат в съдебните зали, а също така ще загубят и имотите си. Затова не трябва да се правят никакви рискови движения, като кардиналните знаци са най-уязвими /родените в началото на юли, началото на януари, началото на април, началото на октомври/.

Август 2013г. е интересен и с това, че се активират някои аспекти от периода на 10 ноември 1989г. Това означава, че ще има известно повторение на събитията от този период. На 14 август Юпитер се възвръща към положението си оттогава и активира множеството си аспекти, както в момента, така и към картата през 1989г. За съжаление тези аспекти /задвижени са 5 стари и 5 нови силно негативни аспекта/ означават появата на редица проблеми в обществения живот.

 От една страна съвпадът на транзитиращият Уран върху позицията на Луната от 1989г. и квадратът им към позицията на Юпитер, разкрива бурните, нестандартни и оригинални емоции на хората. За съжаление обаче те ще срещат твърдостта на политическата класа и консерватизмът на статуквото. Същевременно тези позиции разкриват и задкулисност, обърканост, свръхемоционалност и недостатъчна прозрачност и законност на протестите / този съвпад е в полето на 12 дом на картата от 1989г./  

Надеждите и очакванията са емоционално преекспонирани и недостатъчно реалистични.

Позицията на Уран разкрива и изключително задкулисие и все  по нарастващи проблеми в сферата на енергетиката; сблъсък с държавата, с външни интереси и със закона. В момента в тази сфера се извършват изключително незаконни и потайни действия. Това ще стане много ясно и в края на зимата  и пролетта на 2014г.

Същевременно позициите на планетите разкриват и задвижване на икономически и политически сили, подобни на онези отпреди 24 години. Това означава прегрупиране на старите сили, нова финансова ситуация и съответни възможности за тях, началото на съществени промени в собствеността на недвижими имоти и средства за производство, съответно нови възможности за печалби и нови договори. Политиката на банките и на финансовите инстутуции ще е доста напрегната за обикновения човек и за пазара на имоти. Не трябва да се подценява и опасността за трансформация на валутния борд през 2014г., както и икономическата нестабилност на Европа, която също ще се задълбочи през 2014г.

 Преминаването на Сатурн върху позицията на Слънцето от 1989г.  /както и върху позициите на Плутон и Меркурий/ също разкрива укрепването на новото, старо начало, чрез нов стар договор. При такива разположения е много трудно да се промени съществено структурата на икономическите и политически реалности .  

В този смисъл реформи е възможно да се случат на един външен, доста повърхностен слой от обществения живот. Те разбира се, ще бъдат ориентирани наляво и ще са популистки, но няма да имат същностен характер на една истинска промяна.

На практика се очертава ситуация при, която зад емоциите и илюзиите на хората ще се осъществят нови крупни финансови и икономически договори, които са в услуга на т.нар. олигархически или мафиотски модел. Всъщност е трудно да се направи каквото и да е, защото тези реалности са фиксирани от знака на Скорпион и, за да се променят е необходимо усилие много по-голямо от протести или нови избори.   

С една дума на път сме да повторим някои илюзии, ентусиазми и грешки отпреди 24 години, евентуално да сменим козината на вълка, но не и свирепия му характер.

Всъщност кризата на България е изключително в мисленето и в духовността на хората. Всички още оттогава са обърнали умовете и чувствата си към физическото и материалното. Самата промяна през 1989г. е с изгряващ знак на Телец, Слънце, Плутон, Марс и Меркурий в Скорпион,  Сатурн в Козирог и Юпитер в Рак. Следователно промяната от 1989г. е извършена за измами, пари, имоти и власт, и това се е преместило в мисленето на повечето българи и те също са поискали да участват, ако може в това.      

Сега се берат плодовете на тези мисли и въздействия и сме на път да засеем нова подобна реколта на лъжата. 













Гласувай:
6


Вълнообразно


1. astrol - Поздравления
23.08.2013 13:09
Госпожо Дончева, поздравления за перфектните астро-политически анализи. Дано самозабравилите се и омърсени до гуша политици и грешният български народ се вслушат в прогнозите Ви, защото никой няма да бъде пощаден от задаващите се събития...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1976100
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019