Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2014 13:58 - Промени в Турция очаквам в интервю с Ани Кочева - "Фрогнюз"
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 10396 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 31.12.2014 14:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Силва Дончева: Политически трусове през януари, юли и август

През 2015 г. тежките влияния от 2014 г. ще дадат своите дълбоки и доста неприятни резултати. В този смисъл ще се ходи след събитията и ще е трудно те да бъдат променяни, казва за Фрог астроложката.


интервю на Ана Кочева

 

- Нека започнем прогнозите с очакванията за политиката?

 

- В политиката няма да има изненади и съответно предсрочни парламентарни избори, но управлението ще е много трудно и мъчително, с постоянни скандали и противоречия. Моментите на кризи и преструктуриране са: около 10 януари 2015 г.; края на юли и началото на август 2015г. и чак до края на декември 2015 г. Това са периоди на нови решения и идеи и същевременно голям сблъсък и скандали. Времето в началото на октомври и особено през декември 2015 г. ще е много напрегнато. Ще се сблъскат много интереси, по-голямата част от които чуждестранни. Това е особено видно в хороскопа на новото правителство, тъй като Слънцето е в 9 дом, както и Венера и Сатурн. Това е силно указание, че почти всички решения в държавата ще се вземат отвън. Влиянието на външни сили ще е определящо.

 

- А как изглежда деликатният финансов сектор?

 

- Тъй като и новият парламент и новото правителство са обвързани със знака Скорпион, това допълнително ще доразкрива тежките решения в областта на банковото управление, кредитната политика и финансите. Тъй като към датата на въвеждането на валутния борд – 1 юли 1997 г. продължават да текат доста негативни влияния, напрежението върху финансовата система ще продължат и през следващата година. Банковата система няма да е стабилна и ще се наложи непрекъснато и укрепване. Често ситуациите ще са на ръба, особено през април и късната пролет на 2015 г. Ще се налагат финансови инжекции от различни места и крайни мерки за подпомагане на системата. Ще е като живот на кредит, на икономии и като цяло на предела. В много области ще има прекомерно администриране, бюрократизиране и преструктуриране. Това ще е най-явно в данъчната система, митниците и МВР. Там ще се действа по стари и закостенели начини, по утъпкани управленски пътеки. Често договорите и споразуменията ще са напълно тайни и недостъпни за обществото. Подобна тенденция има и в сферата на строителството и недвижимите имоти, както и на земеделските земи.

 

- Дойде ред и на очакванията за развоя на политическите партии. Къде се очертават най-големи проблеми?

 

- ДПС ще е в най-тежка позиция, защото към датата на учредяването на партията 4 януари 1990г. се движат много неприятни и конфликтни влияния. Те ще отслабят силно присъствието на партията и в икономическия живот. В нея самата ще има сериозни сътресения и промени. Ще се засили и конфронтацията и с други политически партии. Тази тенденция ще продължи поне още две години.

 

- Заради български или чужди интереси...?

 

- Руските интереси в крайна степен ще бъдат доста добре застъпени. Също така определещи в икономиката и финансите ще са европейските проекти и въобще корпоративните енергийни интереси. Те ще се разгънат почти на възможния максимум, независимо от напрежението и тежкото задкулисие. Това се определя от присъствието на Уран в дома на финансите. Ще е налице и силна популистка вълна и удовлетворяването поне на външен план на нуждите на социално слабите, болните и по-нуждаещите се. Много финанси ще бъдат насочени натам. Определено ще бъдат свързани със заеми поради фактът, че декадата на Риби, свързана с финансите е под Скорпион, а и самият знак на Скорпионът управлява и хороскопът на Правителството и на Парламента.

 

- И все пак по-спокойна или по-драматична година ни чака? Включително и в международен мащаб.

 

- Всъщност цялата 2015 г. е по-скоро странно стабилна, независимо от непрестанните скандали. Парламентът ще препятства много голяма част от решенията и ще има по-скоро деструктивна роля, ще предизвиква поредица от кризи. Той ще е най-слабото звено в управлението. Русия ще продължи да бъде в много тежко икономическо и политическо състояние, което ще продължи и през следващите години. Ще има вътрешно напрежение и социални вълнения, които ще се разраснат през следващата 2016 година. От друга страна, горещ конфликт между Русия и Америка никога няма да има. По-скоро в недалечно бъдеще и не при това управление, се очертава определен съюз /военен/. Под доста тежки въздействия влиза и Турция. Там особено в края на 2015г. и през 2016г. ще има промяна на властта. Турция постепенно ще навлезе в период на дестабилизация. Роденият в началото на знака на Риби Реджеп Ердоган навлиза в период на много тежки изпитания. Те ще бъдат на няколко фронта, включително и този за властта. По отношение на България е добре всеки българин да се опита да види по-голямата картина в света и ролята ни в нея. Вглеждането само в собственото ни оцеляване, е най-сигурният начин да се доунищожим. Крайно време е да разберем, че относно невидимия свят и окултните знания, ние имаме много важна роля в Европа и спрямо Русия. И тази роля не е толкова икономическа, финансова или политическа, дори не е българска, а християнска и духовна.



 



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1976170
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019