Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2013 23:03 - Кога се прави Окупация (а и всичко друго), иначе е създаване на хаос.
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 4889 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Кога се прави Окупация (а и всичко друго), иначе е създаване на хаос.

Силва Дончева 2013г ©

 

Всички искат нещо, но за да го направят трябва да знаят кога е точния момент. Щом не знаят да питат или да са готови да понесат неуспеха, ако налучкват. Хората явно няма да се научат, че когато се стартира важно начинание, особено от общодържавно значение, това не трябва да се случва, когато Луната намалява и се намира към завършване на периода си.

          Също така няма да се научат, че важни начинания се избягват и когато Меркурий е ретрограден. Това води до хаос, объркване, неяснота на мисленето и комуникацията, неразбиране кой какво иска и в края на краищата до неуспех.

          Също така няма да се научат, че важни неща не се правят и около два часа, два часа  и половина след изгрев слънце, защото слънцето тогава няма сила и е блокирано и изолирано, прекосявайки т.нар. 12 дом на звездната карта.

          Това са най-елементарните астрологически знания, които е добре всеки да притежава, дори да не иска да навлиза в разбиране на другите нива на космическите въздействия.

          Студентите, окупирайки сградата а Софийския Университет на 23 октомври около 9.00 часа сутринта са избрали всички тези неблагоприятни моменти.

1.Луната е намаляваща след лунното затъмнение по време на пълнолунието на 18 октомври. Намира се в знака на Близнаци. Това показва, че ако след 3 ноември /новата луна/ не се започне друга форма на недоволство, тази форма постепенно ще затихне. Освен това след фаза на лунно затъмнение, периодът е обагрен от преобладаващи груби материални интереси, но не и от разум /Земята затъмнява Луната/. Присъствието и в знака на Близнаци  също допълнително разкрива емоционална нестабилност и променчивост на настроенията. Умът на протеста се владее от чувствата и спонтаните изяви, а отзад стоят доста силни икономически интереси. На практика обаче ясен план няма. Тогава изводът е, че най-вероятно целта на някои силови фактори в държавата е създаване на хаос.

2.Меркурий е ретрограден. Това потвърждава отново нестабилността на положението. Исканията са неясни, неорганизирани, няма конкретни позиции, рискува се много неща да се превърнат в какафония. Ретроградният Меркурий освен това се намира в знака на Скорпион, декада на Риби. Това е ясна позиция за мислене, което не е съвсем ясно и доста манипулирано, дори това да не се осъзнава от част от участниците. Скорпион е знак на тайните, шантажа и задкулисието, както и на сериозните пари.

          Меркурий също така управлява 8 дом /свързан със Скорпион/ и потвърждава така за втори път наличието на силно объркване, неяснота и тайни. Добрият му аспект е свързан с Юпитер, който разкрива подкрепа от други академични общности, от юристи, от чужбина, от парламентаристи. Мисленето на т.нар. окупатори” е широко скроено, но им се изплъзват подробностите и ясните схеми. Виждайки гората, ще пропуснат някой по-едър камък, в който да се спънат.

3.Слънцето сутринта на 23 октомври навлезе в знака на Скорпион и освен това  в момента на началото на окупацията се е локализирало в ограничаващия 12 дом /символика на Риби/. Тази позиция разкрива силно задкулисие, обърканост, неяснота, слабост, изолираност, бедност, слаб разум.

4. Луната освен, че намалява е и в несъвместимия с нейните вибрации знак на Близнаци. Намира се и в 8 дом /символ на Скорпион/. Това препотвърждава за пореден път намалената сила, неяснотата, объркаността и скритите емоции. Луната е символ на народа. Така затворена тя разкрива, че обикновените хора няма да припознаят окупацията.

5. Между Луната и Уран има не много точен, но да кажем добър аспект /разпадащ се секстил/. Уран е символ на революцията и комуникациите. Той се намира в дома на децата, изкуството, показността, творчеството, шоуто и образованието. Протестът ще бъде подкрепен от журналисти, преподаватели, хора на изкуството, медии, групи в интернет, служители на определени организации в тези сфери, неправителствения сектор, дори медицински работници. Уран е в знака на Овен, а Марс в знака на Дева. Ще има вътрешни споразумения и определена координация.

6. Най-високият знака също е Лъв – преподаване, деца, изкуство,  обучение, артистичност, независимост, показност.

7. Наличието на знака на Дева също дава шансове за включване на малко по-широки маси от хора, главно в областта на медицината.     

8. В най-високата точка на хороскопа е Марс, който дава огромен импулс и чувство за справедливост, но за него се знае, че силно гори и бързо изгасва. Присъствието му високо горе /10 дом/ разкрива и организация от много високо политическо място, както и опасността от сблъсъци. Марс е винаги агресивен, свръхактивен и буен, иска да разреши нещата на момента. Това обаче трудно ще му се отдаде, защото той е в земен знак като Дева, която ще потуши гнева му, чрез малки подробности и детайли, а ретроградният Меркурий /вербалната агресия/ направо ще угасне във водния Скорпион, декада на Риби. така на практика дори в агресията ще има липса на синхрон и непрестанно объркване.

9. Изгряващият знак от началото на окупацията е Скорпион – парите, задкулисието, тайните, службите. Плутон /свързан тясно със Скорпион/ е  категорично в дома на парите, във властовия знак на Козирог, в добри аспекти със Сатурн /политиката/. Това показва, че протестът е главно политически е тясно обвързан с определени мощни икономически сили. Самият Сатурн /символ на властта е в знака на Скорпион, блокиращ Слънцето и скрит в 12 дом/. Това са ясни указания, че протестът е силно манипулиран.

На практика, тези които са подготвяли спонтанната окупация се намират в политическото и икономическо задкулисие на България, силно вдясно, дори и в „лявата” БСП /консервативните сили/. За съжаление обаче самите окупиращи, поне по-голяма част от тях, не си дават сметка затова. Определени политически сили много ловко боравят с техните емоции и объркани мисли, поради което те не съзнават хаоса, в който са попаднали.   

          Следователно прогнозата е негативна. Тя непременно ще се осъществи, ако не се смени формата на протест след 3 ноември, най добре след 7 ноември, като се има предвид, че на 3 ноември има и слънчево затъмнение, което винаги отслабва силата на Слънцето от емоционалността на закриващата го Луна.

Преди години Иван Балсамаджиев показа че можем да си партнираме, но това е друга тема!

Затова питайте!

         

Силва Дончева 2013г ©

 









Гласувай:
5


Вълнообразно


1. svilen75 - Хахахааааааааа :) :) :)
30.10.2013 12:59
Хахахааааааааа :) :) :)
цитирай
2. horoskopche - Интересно съвпадение
09.11.2013 10:49
Интересно съвпадение с изгряващия знак Скорпион и Сатурн в 12-и дом има и при старта на протестите на 14 юни. Там ясно личи, че те са платен политически проект, което се припокрива и с настоящите протести.
Абсолютно подкрепям написаното от Вас по-горе!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1979771
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019