Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2013 10:34 - Народното събрание - странни посоки към ляв екстремизъм
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 3619 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 22.05.2013 10:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Новото Народно събрание – пълен екстремизъм и олевяване.

Силва Дончева 2013г © www.astrolog.tk

         Започването на работата на новото народно събрание очертава и определени тенденции, съобразно времето, в което то стартира.

         Впечатляваща е позицията на Уран, който точно в момента на започване между 10.03, когато Стефан Данаилов започна да говори и заклеването на депутатите до 10.12 часа, когато приключи изпълнението на химна на България и на ЕС, съвпадна абсолютно точно с най- високата точка на хороскопа. /11-тия градус от Овен/

         Така Уран се яви доминираща планета за новия ни парламент.

Това означава няколко неща:

         Преобладаване на леви тенденции в управлението. Уран управлява Русия, комунизма, социума, левите идеи, големите обединения и корпорации, сферата на енергетиката, внезапните събития и инцидентите. Така това Народно събрание се очертава ляво и в тенденции към непрестанно коалиране, правене на съюзи, както и внезапното им и неочаквано разрушаване. Като цяло цели три съществени позиции показват нестабилността на този парламент и непрестанното му люшкане.

Знакът на Рак /Асцендент/, който е кардинален и доста променчив, подвластен на чувства и спонтанност.

Наличието на 4 планети в Близнаци, включително и на Слънцето. Близнаци е неустойчив, проченчив, силно адаптивен знака. Той разкрива склонност към непрестанно комуникиране, правене на съюзи, осъществяване на връзки и търговски сделки. Показва тенденции към изключителна ловкост при преминаване на кризисни ситуации, рязка променчивост в ситуациите, търговски решения, обвити плътно с потоп от думи.

Знакът на Овен /експлозивен и нетраен/ е в кулминация, с Уран, преминаващ през него, който освен това е в пълен /точен/ съвпад с меридиана. Това разкрива неочакваности, изумителни ситуации и постоянни скандали.  

         За съжаление и квадратурата между Уран и Плутон е изключително точна, като кулминацията беше в 00.22м. на 21 май, българско време. Това също означава непрестанна опасност от внезапни  и непредвидими обрати и разрушаване на съюзи и коалиции, както и лошо финансово състояние.  Ситуациите ще са абсолютно непредвидими и свързани с вай-различни инциденти и компромати от финансово естество.

         Тези събития могат да бъдат провокирани и от ситуации, разиграващи се извън България, да отразяват тревожни тенденции международен план и най-вече в Европейския съюз. Събития в Русия обаче също могат да повлияят на стабилността и решенията на българския парламент. Те ще определят и енергийната и финансова политика. 

         Съюзи ще бъдат разрушени и поради негативното влияние на Луната, която също е в напрегнат аспект към върха на хороскопа, към Уран и Плутон, както и е в 135 градусов аспект с Марс. Особено опозицията /с Уран/ е абсолютно указание за лош имидж, скандали и нисък рейтинг. А те ще доведат в определен момент до блокаж на административната и изпълнителна власт. Поне този аспект можеше да бъде избегнат с леки корекции на деня на откриване работата на парламента.

         Ниската позиция на Луната показва и изтикване на проблемите на масите и народът надолу. Това е указание за политика, която не е съобразена с най-ниските слоеве на обществото; социално слаби, майки, безработни, обикновени, болни хора.

         Луната е толкова важна и защото изгряващият знак в момента на започването на работата на парламента е Рак. Това разкрива и, че проблемите свързани с масите и народа ще са доста същностни, но пренебрегвани.  

         Това, което е положително е добрата позиция с Меркурий и Венера с Уран, меридиана, както и с Луната. Тези позиции показват добри законодателни решения в областта на енергетиката, търговията, образованието, държавната администрация, изкуството, финансовата политика и уреждане на нормативната база. Фундаментални, дълбоки, структурни промени обаче не се очакват. По-скоро нещата ще са екстремни. В това Народно събрание ще има много добри оратори, впечатляващи изказвания и интересни, неочаквани и ожесточени  полемики. Това ще важи даже, когато всичко това, което се говори  е пълна манипулация и лъжа. /Нептун и Меркурий са в квадрат за съжаление/. Умелото говорене, мълнееносната адаптивност, бързата реакция, адекватните преговори и споразумения ще спасяват най-различни драматични ситуации. Търговците, манипулаторите и парламентьорите в този парламент ще са уникални и много силни.  

         Влиянието на Уран ще се чувства и като нестандартност в решенията на парламента, създаване на революционни ситуации вътре в самото народно събрание, действие на крайни сили и съответно опасност от крайни реакции. Проблеми редовно ще има и извън стените на Народното събрание и това ще провокира голямо говорене, скандали и медийна намеса.  

         Уран е тясно свързан и с медиите и те ще имат съществена роля в работата и напрежението на този парламент. Ще имаме нещо като медийна парламентарна власт и силно парламентарно шоу.

         Голямо е и влиянието на Плутон, който има доста тежки аспекти. Това показва тежка борба със старото и закостенялото, внезапни  проблеми с финанси, вземане на неудачни кредити, непредвидими материални и финансови загуби, влошаване на ситуацията в енергетиката.

         За съжаление сферата на здравеопазването ще се окаже една от най-слабите и там нещата категорично ще се влошат поради нерешени законодателни мерки.  

         Заключението при така създадената много нестабилна и непрестанно люшкаща се ситуация е, че вероятно ще има повече от едно правителство, излъчено от този парламент или ще има постоянни промени в самите министерски позиции, които трябва да се одобряват от депутатите. Голяма криза има в средата на ноември 2013г., както и от февруари до май 2014г. През цялото това време ще е вземат най-различни, често бързи и променчиви решения. Нещата ще се движат по-скоро тактически, отколкото стратегически. Реакциите на адаптация ще са много добри, а решенията впечатляващи като екстремност и нестандартност.

Силва Дончева 2013г © www.astrolog.tk








Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1975916
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019