Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2012 08:00 - Нека на забравяме, че НАРКОТИЦИТЕ СА ИЗРАЗ НА АБСОЛЮТНАТА САМОТА
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 2558 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.04.2012 02:19


НАРКОТИЦИТЕ СА ИЗРАЗ НА АБСОЛЮТНАТА САМОТА

 Силва Дончева © www.astrolog.tk


Публикувано във в-к "Торнадо"
м. февруари 2012

        
Напоследък отново се доказа правилото, че колкото един музикален изпълнител е по-талантлив, по-популярен и по-необичаен, толкова е по-сигурно, че ще се забърка с алкохол, наркотици, странни медицински процедури и в крайна сметка ще умре млад при мъгляви  и неизяснени обстоятелства. Смъртта на Уитни Хюстън е само поредният закономерен случай.

         По някаква странна причина в живота талантът и дори гениалността се преплитат драматично с опиатите и алкохола. Всеизвестно е, че |Моцарт е композирал с нескончаеми чаши вино върху пианото си, а Балзак уврежда непоправимо здравето си с чудовищни дози силно черно кафе.

В астрологията има една планета, която управлява гениалността и таланта във всяко едно отношение, включително и в музиката, киното, балета и литературата. Тази планета е Нептун. Тя е от външния кръг на Слънчевата система и носи необикновени и многостранни способности.

         Нептун много често дарява с огромни таланти тези, които усещат влиянията му. Той свързва хората с други невидими светове, там където са корените на вдъхновението. На физическо ниво планетата провокира особени химически процеси, свързани с ендокринната система на човека /пинеалната жлеза/. Така конкретно се реализира една такава връзка. За медицината обаче все още епифизита не е с установени функции и е загадка за учените. Не на последно място Нептун поради специфичните си характеристики има отношение към химията, опиатите, психологията и психиатрията.      

         Гениите и талантите са проводници на силни влияния от невидимите светове. Те имат предназначение да насочат целокупното човешко мислене и човешки действия в определена посока. Геният сам по себе си е човек със способности да смъква и да реализира определени по-висши влияния. Това той е заслужил с упорство и настойчивост в многобройни прераждания. Загубването обаче на връзката с Невидимия свят води до загуба на таланта и оттеглянето на благоволението на ангелските светове.

         Проблемите възникват тогава, когато геният не осъзнава какво точно прави, защо може да танцува, да пее или да музицира с такава лекота и същевременно сила. Талантът е дар, но този дар не е случаен, а напълно закономерен и заслужен. Той трябва да се уважава, пази, щади и развива. Връзката с Невидимият свят трябва да се поддържа разумно, а не безразсъдно и безотговорно. 

            Защото Нептун има и своята тъмна, демонична страна и тя е свързана с лудостта, самотата, а оттам с алкохола и опиатите. Когато не можеш да издържиш на неговото влияние, когото мощни му въздействия претоварват тялото и психиката следват стимулантите, наркотиците, алкохола  и опитите. Те обаче те препращат в свят не на радост и на истинско творчество, а на илюзии и истински мрачни демони. 

         Най-високо поставената планета в хороскопа на краля на рока Елвис Пресли е Нептун /в добри аспекти и към Слънцето и Меркурий/. Той доминира над всички други фактори в звездната му карта. Планетата се намира на фона на съзвездието на Лъв /творчеството/ и в знака на Дева /работата/. В случая Нептун е категоричният източник на работата му, на таланта му и на отношенията му със света. Тя обяснява както необикновените му качества на гений, така и  абсолютната му неадекватност към това, което се случва в реалния свят. Елвис е често крайно объркан, наивен и странен. Той живее в мъгла, в нереален свят. Много хора се възползват от неговата щедрост  и липса на достатъчно рационализъм. Той е обект на много измами, нелоялност, дори кражби. Разбира се той се е отнасял към това доста лежерно  и напълно безгрижно.     

         Това хаотично отношение към живота и работата, както и липсата на приятели го убиват. В хороскопа на Елвис няма истинска любов, нито искрени приятелства. В отношенията на другите хора към него е налице само екстравагантност и показност. За съжаление той е бил неразбран от най-близките си и на практика се е оказал напълно сам в това, което прави. Накрая се отравя и загива, както личи от

разположението на планетата на смъртта Плутон в знака на Рак в 8 дом. 

         Майкъл Джаксън има подобен хороскоп, като този на Краля на рока. Той е също изключително самотен и напълно неразбран. Най-явната планета в хороскопа на краля на попа е Плутон, плътно застанал зад Слънцето на Джексън в знака на Дева, на фона на съзвездието на Лъв. Майкъл е изключителен самотник, човек абсолютно затворен в себе си, капсулиран в собствените си изживявания и мисли, ексцентричен в чувствата и в любовта, доста мрачен и вглъбен като усещания. Това се дължи на необикновената му чувствителност и притеснителност от другите. Това звучи крайно невероятно, но е факт в звездната му карта. Той е толкова сензитивен, че не може да понесе и разбере света и хората около себе си. Трудно различава истинското /материалното/ от илюзията. Светът откровено го плаши и затова той често е мнителен и объркан, не разбира отвъдното, с което има комуникация и изпитва силен страх. При него планетата на вдъхновението Нептун е в собствения си 12 дом, което го прави много мек и чувствителен, но същевременно крайно психически неуравновесен. Затова е предпочитал самотата.        Това обаче директно го препраща към упойващите вещества, странни медицински решения и тотално объркване. © www.astrolog.tk

          При кралицата на попа Уитни Хюстън, Нептун е директно поставен в дома на смъртта в знака на Скорпион на фона на съзвездие Везни /брака/. Затова безспорно е, че смъртта е възникнала от задушаване /Нептун/.  Същевременно присъствието на тази планета на такова ключово място показва психическа неуравновесеност, връзка с отвъдни светове, свръхсензитивност. Всъщност талантът на Уитни Хюстън е бил по-регулиран, по-естествен и на практика не той я е тласнал директно към този драматичен изход. Уитни за  разлика от Елвис и Майкъл Джексън е по-спокойна, по-наясно със света около себе си, по-земна и по-естествена, не толкова творец, а феноменален изпълнител. Тя може да обича искрено и без остатък. Венера се намира до Слънцето в знака на Лъв /родена е на 9 август 1963г./ на фона на съзвездие Рак /майката/ в дома на любовта. Това показва щедро сърце, обич към децата и стремеж към красотата.

         Уитни Хюстън загива, заради брака си  и по-точно именно заради отношенията си с Боби Браун. В дома на брака тя има най-кошмарното съчетание от планети. Там е планетата на смъртта Плутон, доминирана от агресивният Марс и пресметливият Меркурий. Тя никога не е трябвало да се жени, а да има дете без брак /само по любов/. Така щеше да избегне и смъртта или поне да я отложи във времето. Омъжвайки се тя е загубила правилната си ориентация към света и е задвижила сили на грубост, материализъм и отрицание. Същевременно нейната най-голяма любов е дъщеря и.

         Така основна причина, както и при обикновените, но по-чувствителни хора, така и при най-големите звезди на шоу бизнеса, наркотиците  или неадекватните медицински практики са израз на огромна вътрешна самота и изолация. Нептун е планета и на изплащането на кармичните задължения, затова и самотата, на която е израз, е най-тежкото наказание в живота.  Самотата идва, когато има неадекватност и недостатъчна оценка и признателност към способностите и даровете, които получаваме щедро от ангелския свят.

Силва Дончева© www.astrolog.tk






Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1979639
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019