Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01 18:04 - Според генетичните изследвания има само „руски народ“, а украинци и беларуси не съществуват
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 572 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   

Генетиката е същата точна наука като математиката и според нея в Източна Европа има само един народ - източните славяни, които отдавна се наричат ​​руснаци. А украинците и беларусите са само исторически изолирани части от тези руснаци и всички те в древността са били определяни като „руски народ“.

      Древните източни славяни

Доста често, слушайки различни аналитични телевизионни канали, както наши, така и чужди, с изненада научавам, че украинците като етническа група нямат нищо общо с руснаците като етническа група, сякаш са от различни планети. Искам да обясня защо се обръщам специално към телевизионни канали, а не към интернет ресурси. Факт е, че Интернет е сметище, в което се изхвърля всичко на света, и е просто невъзможно да се прецени истинското състояние на нещата от него. И най-малкото съвременните телевизионни канали също приличат на сметище, но все пак целият „пазар е филтриран“ там и е много по-лесно да се справите с материала, представен по телевизията.

Ето защо, за да се определи точно замърсяването на информационното пространство в дадена страна, е по-добре да се гледа телевизия, а не да се търси истината в интернет. Разбира се, има го, но е трудно да се отдели от неистината, която често изглежда дори по-вярна от истината.

И така, не само в Европа, Америка и по света, но и у нас има много хора, главно политици, които смятат украинците и беларусите за чисто европейски нации, а руснаците - за азиатска нация, произлязла от Монголската империя. на Чингис хан. Разбира се, знаещите знаят, че това са глупости, но мнозинството от хората по света изобщо не са наясно и вярват на всичко, което им се представя по телевизията, особено днес, когато започва такава каша да се случи в света около известни събития по северните брегове на Черно море.

ДОБРЕ. Лично аз винаги съм вярвал, че руснаци, украинци и беларуси са една нация, само че исторически разделени. Но след като проучих по-внимателно етногенезиса на източните славяни, както и принадлежността на определени телевизионни канали към определени политически сили, разбрах, че в някои отношения някои канали са прави.

Няма да навлизам в историята на източнославянските народи - тази история по принцип не говори за нищо конкретно. Народите непрекъснато се местят от място на място, променят езици и религии, дори променят своята култура и оригинален външен вид, така че е невъзможно да се съди за произхода им по тези параметри. Но от генетичното изследване можете да научите, ако не всичко, то много. Вече съм писал за това в някои от миналите си публикации, но дойде време да комбинирам всички тези данни в един компактен постулат.

Като цяло, по-близо до точката. Генетиката е наука, толкова точна, колкото и математиката. В него няма неточни данни. Ако има ген в изследваните кости, значи го има и точка. И неговото присъствие може да каже на изследователя толкова, колкото и аритметичните числа.

И така, генетиката показва, че руснаците, украинците и беларусите са напълно обединен народ. При всички изследвани представители на тези етнически групи е открит един и същ набор от гени. Е, разбира се, има грешка, но тя не е съществена и се дължи на смесването на граничните части на тези етнически групи с техните съседи, които имат други гени или, както е по-точно да се наричат ​​хаплогрупи.

Между другото, в кръвта на гореспоменатите източни славяни не са открити абсолютно никакви гени на монголите или други завоеватели, които уж са дошли от Изтока в древността. Това откритие напълно опровергава такова известно историческо клише като „монголо-татарското иго“, което уж обхваща Русия през 13 век.

Тук обаче има една малка поправка, която чисто спекулативно дава възможност един етнос да се раздели на три части - това са украинците. Факт е, че представителите на западноукраинската етническа група, която до средата на миналия век е била под властта на поляци, литовци, австрийци (германци), румънци, имат много висока (до 80%) концентрация на гени, характерни за тези конкретни народи. Има и част от украинците, които имат тюркски гени (хазари, татари, туркмени и други подобни). Това са предимно потомци на запорожките казаци, които, както е известно, произлизат от татарите, дошли в земите на Полтавска област от Златната орда през 14 век и основали княжество Мансура (Мамая). В кръвта им също са открити тюркски гени до 80%.

Но това са само подробности, които по никакъв начин не опровергават цялото. Сред китайците, например, има много хора, които имат монголоидни гени, но всички тези гени са „гранични“, появяват се сред китайците едва през първата половина на 2-ро хилядолетие, когато те са били постоянно завладявани от монголите и манджурите, които също са монголоиди. И така китайците не принадлежат към монголоидната раса, а към австралийската - най-близките им роднини са малайците, хавайците и полинезийците.

Така че, който смята китайците за монголоиди, трябва да изхвърли това погрешно схващане от главите си.

Завършвайки това изследване, искам да внеса известна яснота в етногенезата на беларусите. Напразно много от тях се смятат за някакви „литвини“ - в кръвта на беларусите се намират само руски гени, добре, с малкото изключение, споменато по-горе. Така, въпреки факта, че беларусите са били под литовско и полско влияние много дълго време, те никога не са се смесвали с поляците и особено с неславянските литовци. Това са типични източни славяни (тоест руснаци), но по някаква причина си въобразяват, че са някакви западноевропейци.
Исторический понеделник



Тагове:   гени,   арийски,   р1а,


Гласувай:
3



1. radostinalassa - Ако ми кажат, че съм българка...
28.01 21:10
аз няма да се обидя. но циганин и негър били обидни думи. Това е виц. Така са си постлали, горките. Малко субстрат, много хормони и деца.
цитирай
2. radostinalassa - Ако генетиката на русите беше друга..
29.01 13:38
американците първи щяха да го оповестят. Но те си мълчат. Спретнаха вирус , който засяга монголоидите, факсинираха ги на конвейр.
А на славяните спретнаха война, в която загинаха половин млн. украинци и толкова ранени.
Само някои тюрки лъжат за генетиката ни. Понеже сме възприели доста турцизми по време на половинвековното османско робство. Много плитка мисъл имат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13416781
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК