Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2012 08:00 - Накратко: За страховете пред човечеството и не само
Автор: silvaantonydon Категория: Забавление   
Прочетен: 2755 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.05.2012 13:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За страховете пред човечеството и не само
Интервю на Силва Дончева във в.к "ШОУ" 3.04.2012
Препечатано отhttp://www.blitz.bg/article/29919


Видеото е добавено от мен

 Г-жо Дончева, вие прогнозирате, че най-опасен, дори страшен за човечеството е периода между 2012 г. – 2016 г. - защо?!
- Тъй като животът на земята отразява отношенията в Небето по това време се наблюдава тежко напрежение в отношенията между две от най-бавните и далечни планети в слънчечвата система Уран и Плутон. Имената им, които също не са случайни много точно отразяват това, което ще се случи и то не е приятно. Уран в знака на Овен символизира новото, а Плутон в знака на Козирог - всичко ретроградно. Затова сблъсъкът между новото и старото ще е на всички полета на живота; технологии, начин на мислене, банкова криза, война за нови ресурси, климатични аномалии.

- Според разположението на планетите - колко дълго ще продължи кризата, най-вече тази в България ?!
- Кризата в цял свят ще продължи най-малко до 2017 г. и след това ще има съответните последици. За България - навлизането на Сатурн в знака на Скорпион през есента на 2012 г. ще навлезе в много тежък икономически период.

За съжаление енергийната криза ще е най-тежка през 2020-2022 г., когато точно Уран, който управлява електрическата енергия, новите възобновяеми технологии и атомната енергетика показва тежък колапс в тези направления. С газта положението е доста по-оптимистично, но това няма да е достатъчно, защото и там цените ще вървят непрестанно нагоре, но поне ще я има.

- Още от началото на годината бяхме свидетели на природни катаклизми, визирам ороите и наводненията в цялата страна, „изчезването” на цели квартали с къщи и хора в село „Бисер”! Очакват ли са нови такива в страната ни в скоро бъдеще?!
- По принцип цялата планета ще бъде положена в следващите 15 години на много повече водни бедстия (наводнения, цунами, потъване на плавателни съдове), от обикновеното. Това се дължи на факта, че Нептун навлезе в собствения си знак на Риби. В България тези неща ще са спорадични, защото ние не сме положени толкова на това влияние. Наводненията ще са си обичайни и по-скоро свързани не толкова с природата, колкото с вътрешни духовни прегрешения и човешка некомпетентност.


- Всеки ден по медиите се регистрират нови и нови криминални прояви, свързани с убийства, побои, покушения, отвличания, обири, сексуален тормоз. На какво седължи тази агресия заляла цялата ни страна?!
- Това се представя така от медиите. Всъщност човечеството исторически спрямо своя брой и активност е много по-малко агресивно и много по-въздържано в проявите си, отколкото отпреди век. Просто ние изнасяме тези неща на преден план с цел да противопоставяме „ужасите” на нормалния живот на прекрасната реклама, между новините. Слушането и на драматични новини е и начин за манипулиране, но и за разтоварване на хората. Иначе ще обърнат агресията и страха си към политиците. Не случайно след репортажите за ужаси има реклами с жизнерадостни сюжети.

- Преди месец цялата страна беше шокирана от вестта за ранения до смърт световен шампион, ММА-боеца Благой Георгиев - Багата!... Той е роден на 6 октомври 1986 г., какви са прогнозите ви според хороскопа му, ще успее ли да прескочи трапа и да оцелее?!
- Без часа на раждане не може да се каже със сигурност, но той като повечето представители на зодия Везни е в много тежък период. Ако оцелее, възтановяването му ще е поне 4-ри години, защото към Слънцето в момента се движи в тежък аспект планетата на смъртта Плутон, а след нея за съжаление идва Уран. Това предполага тежки, хронични увреди и оператавни намеси, както и не много положителен имидж. Но всички родени под знака на Везни в момента са подложени на силни изпитания.

- Понежесе занимавате с прогнози на политически и други обществени събития, според вас какво е бъдещето на партия „Атака” и неговия лидер Волен Сидеров, още повче, че скоро бившата му половинка Капка Георгиева учреди нова алтернативна партия?!
- Волен Сидеров, като представител на знака на| Овен, е в недобра позиция. Това състояние ще продължи и през цялата 2012 г. След затихване на дейността си ще започне нов опит за политическа дейност около 2015 г.

- Синът на Капка Горгиева, Димитър Стоянов (17 май 1983 г.) има ли заложби да развие категорични лидерски качества в новучредената Национал-демократична партия ?!
- Астрологията се базира и на часа на раждане, освен на знака на Слънцето. С помощта на сили, които са и извън България ще може да укрепи партията, но ще има сериозни проблеми от есента на 2013 г. и през цялата 2014 г. и началото на 2015 г. Някои от тези проблеми ще са и чисто финансови. В този случай подкрепата между майка и син е много важна и това ще е залога за евентуален успех..

- В личен аспект, възможно ли е „блудният син” - Волен Сидеров, да се върне към съпругата си Капка Георгиева (9 март 1964 г.) или ще продължи връзката си с любовницата му депутатката - Деница Гаджева (6 декември 1982 )?!
- Раздялата между Волен Сидеров и Капка Георгиева се дължи на много силното въздействие на Сатурн през знака на Везни. Това предполага тежка раздяла. По-скоро датите на Волен Сидеров и Деница Гаджева говорят за нови техни връзки в рамките на две до три години. Разбира се при точни данни може да се каже още.

- Според вас, кой ще спечели битката в редиците на БСП, като нов лидер на партията - Сергей Станишев, който е роден на 05. 05. 1966 г. или Георги Първанов - роден на 28. 06. 1957 г.?!
- В момента чисто астрологически Сергей Станишев е под по-благоприятни аспекти, но след година нещата могат да се обърнат. Според мен президентът Георги Първанов трябва да изчака по-добри времена. Но по принцип тъй като в астрологията няма добро и зло, никога не знаеш какво печелиш, когато губиш.

- Имали значение за „изместване” на астрологичните прогнози, факта че Сергей Станишев не е роден в България, а в град Херсон, СССР (днешна Украйна)?!
- Мястото на раждане има значението, което има всеки елемент за изготвяне на звездна карта: дата, час на раждане, място на раждане.

- Сега актуален е новия ни президент Росен Плевнелиев, който е роден на 14 май 1964 г., какво да очакваме от него в професионален аспект?!
- Той е бизнесмен, не политик. Неговите планети са струпани в знака на Телец, който управлява парите, не политиката. За съжаление планетата на властта в неговия хороскоп е много слаба (Сатурн е в знака на Риби), а и той положи клетва на Черна Луна, което никак не се препоръчва. В този смисъл той има нужда от сила и трябва поне да се опитаме да го подкрепим с положителни мисли.

- Какво е заложено при него и в семеен план?! Има ли вероятност отношенията с втората му съпруга Юлияна, която е 11 години по-млада от него (родена на 28 януари 1975 г.), да се прекратят в един момент, заради отказа й да застане официално до него в публичното пространство, още повече че той вече има и един разтрогнат брак зад гърба си?!
- Семейние отношения на президента не трябва да са обект на разсъждение, но при тази Черната Луна, която ще доминира мандата на президента, жените няма да са най-положителното нещо в държавното управление. А съпругата му като представител на екстравагантния и независим Водолей, просто си отстоява свободата във всичките й измерения.

- Част от министрите в кабинета бяха подменени от премиера Бойко Борисов (13 юни 1959 г.)! Какви обаче ще бъдат отношенията му с най-приближения му министър - Цветан Цветанов (роден на 8 април 1965 г.)?!
- Отношенията са непоклатими и се базират на взаимно уравновесяване. Знакът на Овен и знакът на Близнаци се допълват идеално. Цветанов обаче върши тежката работа и затова ще има много, много трудни години занапред.

- Всички сме загрижени за личния живот на премиера г-н Бойко Борисов, който преди време сподели, че няма време за лични отношения! Ще успее ли да намери в бъдеще своята друга половинка?!
- Тъй като Слънцето на премиера в момента е все още близо до Уран, който е в знака на Лъв, това показва отново желание за независимст, но и свободна връзка/и. (Уран е планетата свързана с Водолей)

- Можете ли прогнозирате каква е съдбата на ГЕРБ, като имате предвид деня на нейното учредяване – 3 декември 2006 година? Ще бъде ли и в следващите години водеща политическа партия?!
- Тази дата е много добра и показва, че ГЕРБ има възможност да продължи да е активна в политическото пространство. Макар и да предстоят много тежки месеци след ноември 2012 г. следващите парламентарни избори ще бъдат пак добри за партията и тя ще остане в управлението. Истинските проблеми са след 5 години.

- Вече сме в годината на Дракона, според Китайския зодиак, какво ни очаква през нея?! Знам, че навлязохме и във време подвластно на зодията на „Водолея”...
- Това са различни неща. Епохата на Водолей обхваща почти 3000 годишен период и е започнала през 1914 г.. За християните Дракона не означава нищо, това са си неща валидни за четвърта раса. Епохата на Водолей е част от 26.000 годишен цикъл, започнат от Христос преди 2000 г. Затова е добре да не гледаме назад и към култури, които нямат нищо общо с нас.

- Вярно ли е, че в годината на Дракона, поле за изява ще намерят най-вече честните, работливи и талантливи хора, а тези които са свикнали да постигат нещата с негативен подход, измама и далавери, обсебени са от меркантилизъм - щебъдат наказани?!
- Законът на кармата е безмилостен и измамата и далаверите винаги се заплащат неколкократно, т.е. с лихвите. Това поведение никога не се поощрява, дори и понякога да изглежда така на пръв поглед. Един, дори дълъг, човешки живот е просто един ден от живота на душата. Добре е всеки да мисли за следващите дни. Има невидими същества, които записват всяка наща мисъл, дума и действие. Държи се сметка и за най-малкото.

- В много хороскопи за 2012 година се казва, че тя не е подходяща за сключване на брак, вярно ли е и защо?!
- Сключването на брак зависи от любовта, която двама души изпитват един към друг и от личните им хороскопи и предишни съдбовни взаимоотношения. Влиянието на годината е много общо.

- А за хората, които ще открият любовта през тази година, тя ще бъде ли съдбовна и в какъв аспект?!
- Любовта е винаги проява на любовта на Бога към нас. Затова, ако е истинска е винаги цел и смисъл на живота.

- Да ви попитам за една от най-актуалните любовни светски двойки в момента - Иван Христов (30 ноември 1979 г.) и неговата нова муза, заради която се разведе - Ирина Сарачинова (1977 г., зодия „Лъв” - не намеирам точната дата? - б. а.). В кулинарното-реалити „Черешката на тортата” една астроложка предрече на Иван, че след 4-ри години планетата „Сатурн” ще предизвика между двамата сериозни сътресения!...
- Родените под знака на Лъв и Стрелец ще имат проблем със Сатурн още през 2013 г. и 2014 г. Друг е въпросът, че огън и вода не се разбират добре, освен ако няма други смекчаващи влияния. Влиянието на Сатурн показва, като цяло, по-скоро професионални и финансови неприятности, както и здравословни неразположения.
Колегата обаче може би разполага с повече данни в личен план. Аз не съм работила с тези хора и не ми говорят почти нищо.

- Обяснете в името на спокойствието на хората, защо на 21. 12. 2012 г. няма да настъпи края на света?!
- Фактът, че тази дата занимава толкова много медиите и дори политиците вече говори, че нещо не е наред. Институциите по принцип не са склонни да се занимават с окултното и за тях то е маловажно и смешно. Светът обаче е пред много сериозни енергийни, финансови, социални и екологични проблеми. Затова раздуването на някакви апокалиптични идеи е само част от непрестанното желание да се отклонява вниманието на хората и да се преписват нещастията на планетата на някакви далечни и неясни сили. Интересно и защо коментираме една изчезнала цивилизация, която не може да се защити, а забравяме, че сме християни. А че предстоят тежки години е повече от ясно и това е в логиката на нещата. Глупаво е обаче да се търсят причини, там където ги няма.

Едно интервю на Светлана Терзиева -СЕСИЛ






Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1976190
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019