Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2014 03:36 - Обратно на наздравиците, но това е истината.
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 5181 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Силва Дончева: Прогнозите за 2014-та са много страшни  

30.12.2013

image Силва Дончева Във втората половина на 2015 г. тенденцията към нови чудеса в политиката ще се възроди отново, анализира специално за Фрогнюз астрологът.

Интервю на Ана Кочева

- Бурна 2013 година изпращаме; година, изпълнена с обрати. Беше ли предвидима тя в началото на 2013; имаше ли изненади у нас?

- Известна изненада имаше, но още през 2011, аз написах една статия – „7 години революции”. Така, че нещата ще продължат в същия план. Хората и в България и в света ще продължават да търсят правата си чрез най-различни форми на протести, революции и граждански инициативи. Друг е въпросът дали ще има резултат. Поне досега няма революция с успешен край. Хората не могат да разберат, че не могат да променят и най-малкото нещо, ако първо не извършат същата промяна в себе си. За съжаление промяната е към гняв, недоволство, отчаяние, възмущение, дори агресия. Тази ескалираща трансформация към негодувание или депресия не може и никога не би довела до нищо позитивно и градивно. Просто се разтоварват емоции.

- Преди година ти беше прогнозирала, че нещата ще се сменят с огромна скорост, а като че ли се оказва, че редица от това, което се случва всъщност е добре забравено старо. А може би и незабравено...

- Промените стават много бавно особено на политически и социален план, тъй като това засяга много големи маси от хора. Повечето от тях, както се вижда не са се променили в позитивна посока, а много дори са регресирали или да станали по-нервни и тревожни. Що се отнася до астрологията повторението се изразява в нов съюз между доста ретроградни и стари сили, които си работят и сега. Това се дължи на факта, че Сатурн преминава през знака на Скорпион, където е Слънцето на България от 10 ноември 1989 г. Това е отново възбуждане на стари договори, на стари интереси, на ретроградни тенденции. Тази посока ще намалее едва, когато планетата навлезе в средващия знак Стрелец, т.е в самия край на 2014 г. Тогава силите, които действат сега, ще могат да бъдат разрушени. Това категорично и твърдо ще стане през 2015 г. Много голям дял за обрата ще имат бедността, безработицата, здравните неуредици, бежанските проблеми.

- Изчерпан ли е лидерският модел в България? Май се усеща някакъв дефицит.

- Този модел не може да се изчерпи, просто се чака подходящото време. Винаги след много силен наклон в едната посока има и обратното действие, към сивота и безличност. Във втората половина на 2015 г. тенденцията към нови чудеса в политиката ще се възроди отново. Това се дължи на несамостоятелността на българския народ, който чака някой да му разреши проблемите. Ние сме под знака на Козирог и винаги искаме някой да ни управлява с по-твърда ръка и от по-високо място.

- Младите надигнаха глас през последната година. Траен ли се очертава да бъде този глас, или ще е глас в пустиня? Имам предвид ще заглъхва ли ехото му или ще продължи да отеква.

- Не протестите ще си продължат чак до 2017 г.,независимо кой ще е на власт, защото икономическите прогнози са много страшни. Никой не може да се справи с предстоящото още по-голямо финансово затъване. Проблемът е, че протестите ще са си протести, а колата ще си върви, сменяйки шофьорите.

- България отново се оказа врата към Европа (друг е въпросът колко е разтворена) с оглед на имигрантския поток. Ще се промени ли етническият облик на нашия регион бързо и драстично, както предричат анализатори?

- Проблемите с емигрантите и бежанците, както и бедността ще са основната причина за краха на това правителство след година, година и половина. Що се отнася до етническия състав това наистина зависи от хората. В България чужди етнически групи и култури идва, когато българите направят гаф с вярата си, с християнството. Това е над всичко. Както неведнъж съм писала България има една единственна задача и това е отстояването на християнството /не църковното/ , както и Словото за новата епоха, което също е християнско – Учението на Учителя. По тези земи е проповядвал апостол Павел, ние сме сред най-първите християни на земята, София е любим град на Константин Велики, тук се намират едни от най-ранните църкви още от 4 век.сл.Христа. Ние сме единственият народ, който има азбука, създадена специално за целите на разпространението на християнството, нашият език е четвъртият на който са преведени свещените книги. Тук е създадено Богомилството, което реформира Европа в сегашния и вид, Ние сме дали на руснаците вяра и слово, осветили сме пътя им. Тук е изнесено Словото на Бог за епохата на Водолей, която започна през 1912 г. Това е нашата мисия, да бъдем християни, в истинския смисъл на тази дума, а не в църковния. Забравили сме я, тогава не трябва да се чудим на резултатите. През 1393 г. Търново падна, защото прогонихме богомилите, На Варненчик му падна главата 50 години по-късно, защото наруши клетвата си върху Библията, а след това падна и Константинопол. От нас зависи да не повтаряме грешките.

- Какво ще е политическото бъдеще на основните политически играчи у нас; някои бързат да отпишат Б. Борисов, други „пращат” Станишев да прави еврокариера, трети виждат зад Местан сянката на Доган. Какво „виждат” звездите?

- Бойко Борисов има положителен период след рождения си ден през 2015 г., но дотогава трябва да чака. Постепенно при него нещата ще се избистрят и има шанс отново да набере сила, поне в личен план. 2015-2016 г. обаче са критични за самата партия ГЕРБ. Ще има разногласия и объркване. Доган преминава през много труден период и ще продължава да се бори с него поне до лятото на 2014 г. Втората половина на годината ще е по-оптимистична и името му ще се чува по-често Тъй като преди година той започна ново начало ще си остане в него още дълго време, т.е няма да се появява явно и категорично на политическата сцена. Сергей Станишев също преминава през много труден период, свързан с властта. Той взе мъдрото решение да не стане министър-председател, защото тогава нещата щяха да са много по-драматични и за него и за партията. Същевременно той има много добър аспект с Плутон и ще си остане доста добър задкулисен играч, подкрепян от много финансови интереси. (Плутон управлява банките, подземните богатства, района на Близкия изток, тайните служби и задкулисието.)

- А икономическите тенденции остават ли си по-скоро негативни?

- Да, те са силно негативни и не само за България. Тежките въздействия засягат и Европейският съюз и еврото. Това особено силно ще се почувства през пролетта и есента на 2014г. Ще има сериозни сътресения и трансформации. В България също ще има значителни промени, които ще се отразят на валутния борд и по отношение на него ще има корекции. Това се дължи на факта, че към датите 1 януари 1999г., когато е въведено еврото, както и към датата 1 юли 1997г., когато е въведен валутния борд има много тежки въздействия. Те изискват нови решения, защото това статукво пречи на развитието на икономиката.

- Ти самата имаш една статия, озаглавена „Как да направим така, че да се случи това, което трябва”. Сега аз ти задавам този въпрос, защото съм сигурна, че всеки един читател би искал да научи отговора.

- Както винаги съм казвала и писала десетки пъти най-ценната придобивка на българският народ е Словото на Бог за епохата на Водолей, изнесено в България в периода 1897г. – 1944г. Ако значителна част от българите изучават, прилагат и разпространяват това Слово, което се състои от над 5000 беседи на Учителя, разясняващи христовото учение, от молитви, формули, наряди и упражнения, които проправят пътя напред към новите възможности, от над 300 песни, всяка една от които е директна връзка с ангелския свят и изгражда определени качества във всеки човек, както и от Паневритмията, която е живата астрология и смегчава небесните влияния, то тогава българският народ ще извърши огромната вътрешна работа по трансформацията не само на националното съзнание, но и на съзнанието на цялата планета в пътя на Христос. Това разбира се изисква вяра, ежедневна работа и топло сърце. Затова е личен избор на всеки един от нас!





Гласувай:
6


Вълнообразно


1. zlatkostanoev - Ч. Н. Г - здраве, пари, любов! :)
01.01.2014 03:53
Ч. Н. Г - здраве, пари, любов! :)
цитирай
2. mominasylza - Честита Нова година и от мен,
03.01.2014 02:29
дано се сбъдне това което сте си пожелали.Бъдете жива и здрава,и все така точна в прогнозите си.Поздрави
цитирай
3. horoskopche - Честита Нова Година!
03.01.2014 15:50
Честита Нова 2014-а година, Силва! Пожелавам да е здрава, успешна и много щастлива! И още много интересни прогнози през идните месеци! :) Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1979996
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019