Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2013 22:00 - Искам да повторя прогнозата си от началото на юли - възползвайте се от този месец!
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 5223 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 03.07.2013 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Най- хубавият месец през 2013г. ще е ЮЛИ.

  Силва Дончева 2013

 

            В настоящата година има няколко периода на спокойствие, равновесие и добри възможности за пътуване, отдих или решаване на важни въпроси. Най-удачният момент за всичко това е през лятото на 2013г. и най-вече през месец юли.

Въпреки че е ваканционен месец юли ще е много удачен за решаване на всякакви материални и професионални въпроси.

         В периода след 15 юли докъм 25 юли се оформят два доста интересни тригона между съвпадащите  Марс и Юпитер в знака на Рак и Сатурн и Нептун съответно от Скорпион и Риби. Тъй като взаимодействието е във водните знаци резултатите ще са в земните, т.е ще се постигнат  материални, финансови и професионални успехи.  
         В този период чувствата, страстите  и вътрешните емоции на много хора ще ги доведат спонтанно, дори чисто интуитивно до решение на много техни чисто ежедневни, финансови, здравословни и професонални задачи.

         Моментът е добър за смяна на жилище, за пътуване в чужбина, за намиране на нова работа, за разрешаване на наследствени и юридически въпроси с близки роднини, за добри сделки и покупко-продажби. Това е моментът, в който всяко заминаване, пътуване или обучение извън страната ще бъде много благотворно. Финансовите резултати ще са най-добри.

         Тези благоприятни условия ще намалеят след 25 –то число.

Всъщност всички, които са родени в края на Рак и самото начало на Лъв ще отразят тези благоприятни влияния в годишните си хороскопи. За тях годината ще бъде по-успешна, по-лека и по-ползотворна.          С навлизането в края на юни 2013г.  на Юпитер в знака на Рак постепенно ще си отдъхнат много от представителите на този знак. Те ще започнат да имат повече успехи и ще разрешат съществени финансови въпроси. Това се отнася особено за родените в края на юни.

 Глътка въздух от влиянието на Сатурн ще получат и родените в началото на Телец. За много от тях пътуванията и връзките с чужденци, засилените контакти  и търговски начинания ще са спасителни и ще противостоят на проблемите, които имат в последно време. Родените под Телец обаче трябва да бъдат много активни от юли 2013г. нататък, да загърбят старото и да погледнат към нови възможности.

         Родените в края на февруари под знака на Риби също могат да предприемат през втората половина на 2013г. пътувания, промени в местоживеенето си, да подобрят финансите си, да разрешат кредитни и наследствени въпроси.

         В световен план периодът в средата на юли 2013г. ще доведе до стабилизация в икономиката, до договори и споразумения, които ще укрепят пазарите, до решения, които ще дадат отдих в общо взето тревожната международна обстановка. Този период трябва да се използва активно от всички; обикновени хора, политици и финансисти, за да може се смегчи цялостно неблагоприятната ситуация  иса се създаде добър ресурс за следващите месеци..

         Не трябва да се забравя, че навлизането на Юпитер в Рак е само добро донякъде. Той ще оформи и някои тревожни тенденции, поради неблагоприятните му аспекти с Уран и Плутон. А те ще се дооформят много видимо още от средата на август 2013г.

         Същевременно в края на март 2013г. в света, както и в България ще се случат някои съвсем нови, неочаквани и бурни събития, които ще определят до голяма степен и бъдещето на годината.

         Това е период на изненади, на ново военно напрежение, на огромна вълна от протести, стачки и революционни сблъсъци. Завишена е опасността от разрушаване на договори  и съюзи, от възникване на нови организации под натиска на спонтанността и дори на екстремизма. Ще има нови решения относно стабилизацията на ЕС, старото положение ще се измени. Ще има нова форма на организация.

         Финансовото положение ще бъде изключително нестабилно и ще се наложат сериозни и дори извънредни мерки за запазване на стабилността.

Това ще е период на изключително много компромати, медийни битки, сриване на имиджа на различни хора и организации.

         Много хора ще загубят парите си.

         В периода в началото на пролетта ще има важни научни открития, ще има открият нови възможности във високите технологии, което също ще измени ситуацията в областта на комуникациите. Възможни са и различни сривове в инфомационни мрежи, както и различни технологични гафове. Завишена е опасността от радиоактивно замърсяване на планетата. Възможни са по-необичайни космически явления. Ще има нови обстоятелства относно военни технологии, прегрупиране на военни съоръжения, ново начало в дейността на НАТО, образуване на нов военен съюз.

         Това ще е време на изненади и необичайност. Завишена е и тенденцията за повече гръмотевични бури и по-странни природни явления. Сеизмичната активност на планетата ще е повишена.  

         В България ще има сериозно преструктуриране на медийното пространство, промяна в нагласите на хората, неочаквани обрати във връзка с властта, строителството, европейските проекти и енергетиката. Ще има нова ситуация в отношенията ни с Русия.  Ще се изнесат огромни компромати във връзка с финансите на страната, ще се установят загуби и ще се загубят пари. Това е време през, което могат да се сключат неблагоприятни договори и споразумения, включително на международно ниво във финансовата сфера. България ще отчете ново участие в нов тип договор в Европа, но това няма да е много благоприятно и ще е свързано с много нови условия на обвързване и плащания. Социалното напрежение ще е много високо.

         Периодът определено няма да добър за сключване на каквито и да е било военни споразумения, но най-вероятно такива ще се сключат. Завишена е опасността от атентати, убийства и неочаквани новини. Това касае директно властта. Това се дължи на влиянието на съвпада на Слънцето, Марс и Уран в знака на Овен, откъдето те оформят много тревожно въздействие към Плутон в Козирог и Луната в Рак. Това е троен тао-квадрат с център, фокусиране в знака на Овен, което говори за ново тревожно начало и определен нов сблъсък.

         Ще е необходима бърза и активна адаптация. Решаваща ще е мълнееносната мисъл и неотложните адекватни действия на случващото се от страна на всички хора. Старите и конвенционални решения няма да работят.




Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1975918
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019