Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2012 00:50 - Запомнете: Историята се повтаря на 30г със Сатурн в Скорпион
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 20648 Коментари: 9 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

САТУРН СМЕНЯ ЗНАКА СИ. БЪДЕТЕ КОНСЕРВАТИВНИ В ИНВЕСТИЦИИТЕ
Силва Дончева ©  www.astrolog.tk

 

На 5 октомври 2012г. Сатурн преминава от знака на Везни в знака на Скорпион, където ще пребивава две години и половина.

         За Сатурн в астрологията са характерни крайни определения като „голямото зло”, точката на най-големи нещастия, планетата на кармата, но и Великия учител и планета, която дава най-много опитности,  власт и мъдрост.

         Вярно е, че там където се появява Сатурн неизбежно се появяват и тежки изпитания, както и необходимост от прецизност, дисциплина, усъвършенстване и търпение.

         Навлизайки в Скорпион Сатурн ще внесе огромни затруднения и застой в следните сфери; банковата дейност, с всичките  и разновидности, затягане на всичко, свързано с данъчната и контролна система на държавите, преструктуриране на силите за сигурност и разузнаване, държавна намеса и обвързване на всички нива на държавните структури с престъпността, рязко засилване на напрежението в арабския свят и Израел /Скорпион управлява региона на Близкия и Средния изток/, увеличаване на смъртността в световен мащаб /Скорпион и Сатурн са символи на смъртта всеки сам по себе си/, засилване на влиянието на всичко старо и ретроградно в света.

         Преминавайки през знака на Скорпион Сатурн ще предостави ново начало на родените под този зодиакален знак.  Много от тях ще имат нови предизвикателства във връзка с работата си, като те няма да чертаят леко и безпроблемно бъдеще. Необходимо е с упоритост и търпение ще решават въпросите си. Преминаването на Сатурн ще донесе и някои здравословни неприятности на скорпионите, ще обостри стари хронични заболявания и ще създаде нови болежки.  Преминаването върху Слънцето означава и неприятности с по-възрастни хора, конфликтност с висшестоящи, както и всякакви финансови проблеми, които ще се разрешават бавно. Повече успехи, родените под Скорпион ще имат, ако животът и работата им са свързани с чужбина и се налага да пътуват често, ако се занимават с преподаване, право или спорт. Неприятности ще спохождат по-скоро тези, които са обвързани с финансова и банкова дейности, земеделие, производство.

         Сатурн при преминаването си през Скорпион ще усложни и животът на родените под знака на Телец. Те определено ще загубят пари и стопанските им начинания няма да вървят толкова успешно, колкото напоследък. Периодът през следващите около три години няма да е удачен за разширяване за бизнеса, за спекулативни сделки, за нови делови и лични приятелства и връзки. Някой ще загубят работата си, ще имат емоционални раздели.

         В следващите около три години неприятности ще имат и родените под знака на Лъв и Водолей. Родените докъм 6 август ще имат неприятности по –скоро със здравето и работата си, а родените след това до 23 август, които ще бъдат засегнати през 2014г., с договорите и браковете си. При родените под Водолей тенденциите са също в няколко направления. Родените докъм 5 февруари ще имат неприятности с пътувания, образование, юридически загуби, а родените след това с работата и кариерното си развитие.

         Всички тези четири зодии: Скорпион, Телец Лъв и Водолей в следващите три години ще имат някои цени уроци, които трябва да научат в сферата на професионалните си умения, личното си усъвършенстване, ще трябва да се научат да изпипват нещата в детайл и да обръщат внимание на малките неща. Това е период на вглеждане в себе си и изчистване на неточни ситуации. Периодът категорично не е за разширение и отпускане. Ще бъде необходима здрава работа, дисциплина и огромно търпение.

         Знаците, които ще почувстват много по-благоприятно влиянието на Сатурн са родените под Риби и малко по-слабо под Рак. Риби като цяло са пред нови начинания в живота  и могат да постигнат сериозни успехи в кариерата си. Професионалното развитие при повечето от тях ще е с положителен знак. Много ще бъдат издигнати на по-високи постове. Здравето им ще укрепне, Ще имат устойчивост и жилавост да се преборят с обстоятелствата. Ще намират помощ в по-възрастни хора, както и помощ от държавни институции.

         Представителите на знака на Рак също ще почувстват по-голяма стабилност в живота си и ще решат професионални и финансови въпроси. Те наистина могат да изкарат и пари, но трябва да помнят, особено тези родени от 26 юни докъм 5-6 юли, че им предстоят неприятности от движението на други две планети: Уран и Плутон и това ще са проблеми от друг характер.

         Връзки, контакти и бизнес договори  ще стабилизират и тези, които са родените под знака на Дева. Те ще имат по-голяма устойчивост през следващите около три години в професионален план. Разбира се, родените в началото на зодията докъм 27-28 август трябва да внимават за здравето си, за измами и нетолерантност от страна на приятели и във връзка с обучение и пътувания в чужбина. Родените пък в края на периода след 17 септември пък ще изчистват големите неприятности от предишните години.

         Представителите на зодия Везни ще си отдъхнат от присъствието на Сатурн в техния знак през последните почти три години и ще получат някои нови възможности в професионален план. Здравето им също ще се подобри постепенно, както и личните им връзки и договори. Родените обаче между 25 септември и 5-6 октомври трябва да имат предвид и движението на Уран и Плутон, които ще им предоставят различни други неприятности. 

         Представителите на зодия Овен ще почувстват влиянието на Сатурн по-скоро положително. Те като цяло са пред нови, внезапни  и неочаквани начинания в живота си и транзита на Сатурн ще им предостави възможност за повече работа, повече отговорности и по-голяма стабилност в начинанията. Това ще е успешен период за тези, които се занимават с инженерни дисциплини, строителство, математика, мениджмънт. Много от родените под знака на Овен ще се издигнат и ще просперират в работата си.

         Родените под знака на Козирог също ще почувстват благоприятно навлизането на Сатурн в Скорпион. Те ще имат шанс да усъвършенстват и развиват себе си. Особено благоприятно ще повлияе професионалното развитие на тези козирози, които пътуват, преподават, търгуват извън страната, имат ангажименти с чужди фирми и повече чужденци. Търговските начинания също в повечето случаи ще са успешни. Спортистите, родени под Козирог също ще имат определени успехи. Все пак тези, които имат рождени дни между 25 декември и 5-6 януари трябва да внимават за здравето си, да избягват нечестни сделки и да пазят приятелствата си. Влиянието на Уран към тези дати може да разруши бракове, съдружия и връзки.

         Родените под знака на Стрелец ще почувстват влиянието на Сатурн също по-скоро благотворно. Те ще могат да разрешат някои свои финансови въпроси, да спечелят повече пари и да се реализират по-добре в работата. Ще имат нови възможности, връзки и приятелства. По-внимателно трябва да живеят само родените в началото на зодията; 23 – 27 ноември. Те могат да имат обърквания и разочарования в професионален план, да бъдат измамени и използвани, както и да загубят пари. Не трябва да се доверяват сляпо на хората около тях, дори и да са роднини.

         Близнаците също ще възприемат влиянието на Сатурн откъм по-благоприятната страна. Те ще могат да постигнат добри резултати в комуникациите, търговията, преподаването, работата с деца, в шоу бизнеса, да сключат добри договори  и споразумения. Новите им начинания в повечето случаи ще са плодотворни. 

         Разбира се, и при тях, родените в началото на знака; 22- 27 май трябва да внимават за измами и нелоялност. Те трябва да са бдителни

при нови начинания, както и в нови приятелски и любовни връзки. Могат да имат неприятни разочарования. В спекулативни сделки могат да се загубят пари.

         В общи линии влиянието на Сатурн при преминаването му през Скорпион ще бъде различно за отделните зодиакални знаци. Разбира се, трябва да се отчитат и влиянията на другите планети, както и специфичните условия във всеки индивидуален хороскоп,където се събират влиянията на 12 знаци, 12 съзвездия1, 12 дома и всички небесни тела в слънчевата система. 

         Не трябва да се забравя, че и на 19 септември Уран и Плутон отново ще застанат в точна квадратура /отстояние от 90 градуса/, което като един напрегнат и тревожен аспект ще задълбочи още повече проблемите в световната икономика, както и социалното напрежение в света. Природата също реагира тревожно на такива небесни влияния, поради което се засилват и катаклизмите в световен мащаб.

Силва Дончева ©  www.astrolog.tk












Гласувай:
5


Вълнообразно


1. анонимен - Подводни
14.09.2012 01:59
Малко допълнително инфо за Сатурн. В началото на 60-те години, Слънчевата система навлиза в локален информационен облак. Това е поле в космоса с пъти по-голяма концентрация на материя и информация. Преминаването през това поле ще продължи приблизително 3000 години. Голямата концентрация на материя и информация е предпоставка за засилване на еволюцията на Слънчевата система като цяло. Единствената планета която се съпротивлява на тази еволюция е Сатурн. Поради тази причина е "взето решение" за нейното "отстраняване от Слънчевата система, като първоначално се изолира нейното влияние посредством плазмена обвивка и разпад на нейната пръстенова система. Тази планета известна още като Сатана (власт, злато) или Луцифер ( светлина, електричество), както е видно, управлява златото, властта, електричеството и всички електрически уреди и машини. Поради нейното плазмено изолиране и намаляване на нейното влияние, в началото на 70-те години, САЩ "отвързаха" долара от златото. От близо 10-на години, на Земята започват да се появяват области в които не работи никаква електронна и електрическа машина. Няма електричество. Действието на ЦЕРН, ритуалите от 11.9.2001 г., взривовете в Мадрит и Лондон са, единствено, опит от страна на илюминати да "помогнат" на Сатурн да разкъса и преодолее "изолацията". Към тези ритуали спада и "отстраняването" на Плутон (духовното развитие) като планета в Слънчевата система от страна на астрономите. В този контекст може да се разглежда и дейността на ХААРП.
цитирай
2. penchoan - Планетите Сатурн, Юпитер, Марс и ...
14.09.2012 11:22
Планетите Сатурн, Юпитер, Марс и Меркурий ще играят главна роля в предстоящия през 2013 г. Апокалипсис. В допълнение Слънце и Луна. Затова в Библията в Захария и Откровение те са представени като 4-те конника. Съчетанията на Сатурн и Марс, на Плутон и Марс ще доведат до световна война с употреба на ядрено оръжие. Квадратурата на Уран и Плутон ще съдействува за Второто Пришествие.
цитирай
3. bubulino - Планетите ни влияят и за това няма ...
15.09.2012 00:45
Планетите ни влияят и за това няма спор. Огромни маси, с огромни сили на привличане. Но Слънчевият знак, в който съм роден ли е важен или асцендента или къде е била Луната, която мести приливите и отливите, а моят мозък е 85% вода. И ако всички са важни, как ми влияе тогава Сатурн, като Слънчевият знак ми е един, асцендента в друг, а Луната в трети?
цитирай
4. solaire - до seasonofthewitch
16.09.2012 20:11
Толкова критични постинги... (може би влияние от "witch"?). Интересно какво все пак ще кажете за този период
цитирай
5. solaire - за размисъл
16.09.2012 20:15
Има една единствена причина за негативните мисли, чувства и настроения у хората и тази причина стои в .........
цитирай
6. penchoan - Планетите Сатурн, Юпитер, Марс и ...
17.09.2012 02:10
seasonofthewitch написа:
penchoan написа:
Планетите Сатурн, Юпитер, Марс и Меркурий ще играят главна роля в предстоящия през 2013 г. Апокалипсис. В допълнение Слънце и Луна. Затова в Библията в Захария и Откровение те са представени като 4-те конника. Съчетанията на Сатурн и Марс, на Плутон и Марс ще доведат до световна война с употреба на ядрено оръжие. Квадратурата на Уран и Плутон ще съдействува за Второто Пришествие.

Пълна глупост,уважаеми!Мигар квадратурата на Уран и Плутон се случва за първи път в историята на Слънчевата система?!На твое място ще си построя още сега пирамидата:))))


Не твърдя, че квадратурата на Уран и Плутон ще е причина за Второ пришествие, а че ще съвпадне по време с Второ пришествие и ще съдейства за него. Това събитие не може да се предскаже по астрологичен път, но все пак възможните дати имат връзка с положението на планетите.
цитирай
7. podvodni - Подводни
17.09.2012 02:28
Силве, допуснала си малка но съществена грешка. Сатурн НЕ Е вторият гигант в Системата ни, а ТРЕТИЯТ.
Кой ли е взел решение за първоначалната "изолация" на Сатурн от енергийният спектър на Слънчевата система и неговото последващо физическо отстраняване от самата система при положение, че се противопоставя на нова еволюционна програма?
Как мислиш?
Между другото, това което писах за Сатурн е установено, вече, и на астро-физическо ниво. Сиреч, "официалната наука" вече го е потвърдила.


цитирай
8. penchoan - Ако броим тъмната звезда Немезида и ...
18.09.2012 00:50
Ако броим тъмната звезда Немезида и Нибиру към Слънчевата система, Сатурн се явява четвърти по маса, преди Юпитер и пети по размери, след Юпитер. Ако не смятаме Немезида и Нибиру, Сатурн е втори по маса и трети по размери. Защото Слънчевата система в момента се обединява със системата на Немезида. Планетите Уран, Нептун и Плутон вече са присъединени към Слънцето, а Нибиру все още обикаля около двете слънца. Слънцето обикаля Немезида за 25920 години. Сатурн не може да се изолира, нито Плутон. Плутон е най-плътен (1 тон/литър обем) и има по-голяма маса от Земята, а кой ли в Слънчевата система се интересува от мнението на земните астрономи?
цитирай
9. silvaantonydon - силва
20.09.2012 09:48
При навлизането в нова астрологическа епоха, в таква сме навлезли от 1914г. се променя и въздействието на небесните тела в Слънчевата система. В случая има едно смегчаване и възможност повече хора да приемат по-висшите излъчвания на планетите и слънцето. Сатурн има много положителни черти, но за да ги привлечеш и да живееш според тях трябва да ги притежаваш: търпение, точност, перфекционизъм в детайла, сдържаност и въздържание на всеки план. Той е свързан с Козирог, откъдето е пътят към съвършенството. При въздействията си по-често е жесток, гневен, мнителен, отмъстителен и дори унищожителен, защото се бори с разпуснатостта, прекомерните желания, небрежността и безотговорността. Затова при различните хора е различно въздействието. Всеки според нивото си. Вярно е, че от почти век Слънчевата система навлиза в нова област на галактиката с много по-различни и по-благоприятни за нас влияния. Това в следващите столетия ще доведе до големи промени, които вече се усещат все повече; като тенденциите са към все по-голямо дематериализиране на самия живот, по-фини етерни тела, проглеждане в невидимите светове, друг начин на хранене и комуникации, достигане постепено до христово съзнание и безсмъртие. Тази епоха е въведена от Учителя преди 100 години, свалено е ученето за нея в Школата на Изгрева. В беседите, практиките и Паневритмията е обяснено и разкрито подробно всичко за тенденциите на бъдещето и влиянието на небесните тела в системата ни. Паневритмията е живия зодиакален кръг, живата астрология и директната възможност за комуникация със звездния свят.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1976132
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019