Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2016 22:13 - Уран навлиза на фона на съзвездие Овен
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 14531 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Уран навлиза на фона на съзвездие Овен.

Силва Дончева©
29.06.2016г


Настъпват промени в звездната карта, които на желаещите да се съобразяват с космичните закони трябва да говорят красноречиво. В последната седмица, когато Уран премина 24 градус на знака Овен, той започна бавния си преход към началото на съзвездие Овен. Това е събитие, което до голямо степен е подценявано, но на практика става въпрос за започване на един 84 годишен цикъл на най-важната в момента планета в Слънчевата система – Уран. Той е обвързан с влиянето на съзвездие Водолей, което определя епохата, в която се намира човечеството от 1914г. нататък. Така в продължение на следващите 10 месеца и най-вече в края на април 2017г. планетата ще се окаже твърдо на фона на съзведие Овен и в знака на Овен.

Това означава изключителна активност и напрежение в няколко направления:

-Активизиране на военните действия в планетарен мащаб. /Овен е военен знак и военно съзвездие/

-нова вълна от изобретения  в областта на технологиите и въвеждането на напълно ново поколение електроника, медицински апаратура, космически апарати, новости в авиацията, новости в енергетиката и комуникациите. Същевременно всичко това ще бъде свързано със съответните сътресения в планетарен мащаб. Ножицата между, тези които се модернизират и тези, които изстават ще стане още по-разтворена.

-нова организация и нови инициативи по отношение на повечето структури  и обединения в света. Като разбира се Уран ще руши и същевременно ще поставя основите на нови съюзи и коалиции.

-разрастване на революционните и реформаторски идеи в света. Това ще доведе до съответни трудности при обединяването между хората.

-нарастване на броя на инцидентите,  на необичайните, на катастрофичните и непредвидими събития в света.  

-нарастване на ролята на Русия в света, като това ще бъде съпроводено със сътресения в самата държава.. /Уран и  Водолей са свързани с Русия/

Годините след 2020г. ще са характерни и с бавното възстановяване на Съединените щати, вследствие на икономическите промени и високи технологи, които ще бъдат в полза на Америка. Дотогава обаче ситуацията ще е болезнена.

-нарастване на неврологичните заболявания и тези, които са свързани с кръвообращението и централната нервна система.

С навлизането на Уран и в знака на Телец през пролетта на 2018г. всичко това ще се отрази на финансовата система на света, която също ще бъде разтърсена сериозно. Тъй като Уран е твърде слаб там, това ще означава известно затваряне, преобладаване на национални валути, връщане към някои по-консерватични методи за разплащане и контрол, разтърсване на банковия сектор, проблеми, свързани с борсите и златните резерви на държавите. Ще намалее електронното разплащане или ще претърпи необикновени трансформации.

Същевременно това ще бъде отразено и от съвпадът между Юпитер и Сатурн в края на 2020г. в знака на Водолей и съзвездие Козирог. Това е символ на  нов съюз, на ново обединение в Европа, както и в света. Рамките обаче ще са по-затворени и консервативни. Същевременно всичко това ще е съпроводен с нова финансова структура и сериозни загуби от стесняването на паричните възможности за определени хора и региони.

Тенденцията към известно капсулиране и свиване на финансов  и материален план е определена и от Нептун, който след 2022г. ще се намира за около 3 години в знака и в съзвездие Риби. Той ще доведе и до огромно емоционално затваряне, депресивност и не малко лудост в света. Това ще е период на максимално плащане и разчистване на сметки със съдбата.

Оформянето на новите тенденции в света ще стане ясно чак в периода 2025-2026г.

Същевременно епохата на Водолей не предполага в нито един момент спокойствие или сигурност. Това е период от историята на максимална динамика и високи амплитуди, с които всеки ще трябва да свикне, ако иска да върви напред.






Гласувай:
4



1. raders - И какво от това - толкова ли е важно, ...
30.06.2016 20:49
И какво от това - толкова ли е важно, че още малко ще счупиш помпата?
цитирай
2. seasonofthewitch - И какво от това - толкова ли е важно, ...
30.06.2016 21:34
raders написа:
И какво от това - толкова ли е важно, че още малко ще счупиш помпата?

Тя като е настъпила помпата,е забравила,че в България няма 4500 човека,които се интересуват от астрология,камо ли да знаят,че я има нея,не ли,че тя има свещен блог в Блог бг,където да четат откровенията и.
цитирай
3. stroyanovden - Струя нов ден
09.07.2016 22:39
Какво от това ли? Всичко от написаното, говори ясно и красноречиво.Всичко!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1976156
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019