Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2013 18:02 - Живеем в нестабилност, но и Европейската рухва - Интервю за в. "Уикенд"
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 7355 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 22.06.2013 18:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageimage

ЕВРОПА РУХВА

Силва Дончева

В-к „УИКЕНД” 22-28 юни 2013

Дани Златанчева

 

- Г-жо Дончева, вие имате доста интересна звездна теза, а именно, че нещата в страната ни не вървят, защото промянната през 1989 г е родена в знака на Скорпиона. Какво означава това?

-Датата 10 ноември 1989 г. е определяща за съвремменната история на страната ни. Тя попада под знака Скорпион. И тук идва още един утежняващ момонт. Господарят на Скорпионите е в Плутон, които през 1989 г. е доминираща планета. Това означава, че властта се съсредоточава в ръцете на мафията, полицията, военните, разузнаването, Държавна сигурност, подземните структури, нелегитимния бизнес, сивата икономика. В момента Сатурн, които управява политиката, се движи през знака Скорпион и в рамките на една година ще се повтори звездната позиция от есента на 1989-а. По-скоро ще се затвърдят позициите на всичко старо и ретроградно. Ако но стане някаква промяна, което е невъзможно, понеже сме вързани с Европейския съюз, има и други причини. На практика няма да има нещо ново.( За поръчка на персонален хороскоп позвънете на 0887605069)

 

-Това означава ли, че правителството на Орешарски може да просъществува ощо година?

-Няма значение кой ще дойде спед него и кога. Проблемът е, че нас ни управляват корпорациите, а не правителството Хората в правителствата обикновено са кукли, които са сложени там, за да управляват чудовищно големи пари. Това е Скорпионът - най-богатият знак в зодиака. Той е символ на плутокрацията, която управлява всички нас и срещу която ние нямаме никаква власт  Тя е американска, английска, китайска, руска. Срещу кого да вървим по-напред?

 

- Какъв е шансът на България тогава?

-България има други шансове, но те не са в рамките на общоприетото Нейният късмет е свързан с непознати окултни практики, които ни завеща Петър Дънов. На страната ни се дава шанс да поднесем учението на Шестата раса Това учение ни е спуснато от Господ чрез Дънов. Докато то не стане част от всекидневието ни, ще пропадаме все надолу и надолу. И логично - ще започнат да ни управляват едни все по-тъмни и по-тъмни сипи.  До голяма степен това. което се случва у нас. зависи от световните сили в политиката. Ние сме малка държава, като семенце сме и всичко ни се отразява. Но това не бива да ни отчайва. Вижте, дори Христос се е родил в едно далечно селище на Римската империя. но след него тя се е разпаднала, а светът е станал християнски. Долу-горе такава ще бъде мисията  на държавата ни идните години. Ще се окаже, чо това семенце е пораснало. Друг е въпросът, че ние нямаме ясна представа какво предстаолява учението на Дънов. А всъщност от него зависи дали що бъдем добре или зле.

-Кога ще се отворим към учението на Дънов?

-Нямам представа, защото това не зависи от астрологията Не е човешко това. което ще се случи. Дънов няма аналог, учението е божествено, дадено от Бог. На нас ни е дадена паневритмията. Тя е връзката ни със Слънцето, зодиака и Космоса. Тя представлява магически танц за измолване на присъствието на Светия дух. Уникално е, че е дадена на български език за цялото човечество Уникална е Рила. Тя е най-древната окултна школа. Нейният духовен ранг е по-висок от този на Хималаите, Андите и Монблан. Тук е наи-езотеричната част на планетата. Ще Ви споделя нещо интересно. Духовете на хора. живели около Хималаите, идват тук - на Рила, прераждат се, защото има какво да научат. Хималаите дават ходове и познания за езотеричната част на човечеството, докато Рила е върхът - директната връзка с Бог. Жалко, че българите не сме много в час и някои от нас ходят да се посвещават в Хималаите, пропускайки възможността да отидат на дво крачки, където е истината. Помнето. Бог е стъпил на 7 рилски езера, на Рила и от там е спуснал ерата на Водолея, учението на Дънов.

Българите буксуваме, защото имаме друго предназначение. Хората трябва да протестират за духа. за духовност в страната ни, а не да се вълнуват от това кои крал и кои не, кои ще ни управлява, слушат ли ни службите. Подобно мисле¬не ще доведе до още по-голяма диктатура, по-голяма бедност, нещастия и повече болести.

 

- Това означава ли, че трябва да се приберем по домовете си. да четем Дънов и да чакаме промяната?

- Ние не можем да станем добри просто така. Трябва да се доверим на великия Учител, защото чрез него е говорил Христовият дух. А това ще стане в момента, в който сме узрели за учението. Тогава що почнем да изпълняваме определени духовни практики. Ще са ни нужни неимоверни усилия в това направление. С щракане не пръсти и с добро намерение нищо няма да се получи. Ще продължим да се спъваме и това си е.

 

- Правили ли сте астрологична карта на България от създаването и до сега и какво показва тя?

-Трябват ми няколко хороскопа, защото всеки астролог има различно мнение за звездната карта на строната ни. В момента е изключително актуален хороскопът на председателя на руската академия Михаил Левин. Според него Бьпгарин е в тежка позиция в момента, защото се намира под знака на Телеца. Очакват ни граждански вълнения, протести, непрекъснати промени, нестабилност, която ще доведе до постепенно втвърдя¬ване и установяване на диктатура, лошо икономическо състояние. Като се прехвърли хороскопът на България към общия световен хороскоп, се виждат много негативни неща, които ни предстоят. В опасност е еврото. нашият валутен борд и други неща, които не зависят от българските политици. До 2017 година по света ще има няколко дълги революции, но малки. Няма да са от глобален мащаб. Има опасност от военни действия, икономически сривове. Европа няма розово бъдеще. Германия няма да може да се справи с тежестите, които е поела. Ще има разместване в Еврозоната. Едни държави ще влизат, други ще излизат. Еврото може да се трансформира в друга валута. Ще се тресат и банките, и борсите. Бизнесът няма да е спокоен, няма да е същият. Разбира се. големите държави що са винаги по-добре от нас.

 

- Правипи пи сте хороскопи на известни български политици и има ли такава  звездна  кирта,  която наистина Ви е впечатлила?

-Да. но за съжаление  повечето такива хорскопи са по дати и години и без да знаем часа на раждане. Цветан Цветанов и Сергей Станишев са в изклно труден период. Астролозите давахме приоритет на  ГЕРБ, именно защото Станишев бе в недобра позиция. Но той направи ход - отказа се от лидерската позиция, Така  отпадна като база за прогнози, за сравнения. И така партията му дръпна напред и сега управлява.

 

• Какво ще кажете за президента Росен Плевнелиев, който е известен с любовта си към астрологията, към хороскопит, че дори той сам си прави хороскопи?

-Ох, той владее някаква кармична acrpoлогия, с която никой не е наясно, освен него. Сега това, че севидял като жена пастирка, не зная какво означава. Той има силно развит бизнес усет защото е зодия Телец. За него 2014-а ще бъде изключително трудна. Трябва да  внимава какви стъпки предприема, защото има  опасност от предсрочни избори за президент. Сатурн движи точно срещу датата му на раждане, което с означава тежки излитания. Ще му се наложи да лавира. Трябва да се откаже от стари приятели, стари сьдружия, ако иска да не пострада.

 

-Каква е вероятнста да има предсрочни избори за президент?

-Много голяма.

 

-Изкушавали ли се да погледнете хороскопа на Пламен  Орешарски?

-Да. той е зодия Риби в първия им градус За мента уж е стабилен, но датата на която бе учредн 42-ия парламент, е в много лош аспект към неговоро Слънце. Хороскопът на правителството му също е голяма драма. Той самият сам по себе си е стабилен, но в конфигурация с министрите си и с депутатите е нестабилен. Нещата няма да вървят. Ще успее единствено ако е самостоятелен.Ще се провали ако допусне назначения, които не са негова идея. Трябва да бъде доминантна личност, което е трудно за зодия Риби.

 

-Бихте ли споделили в тази икономическа и духовна криза кои зодии са пощадени от звездите и кои не?

-Водните зодии ще бъдат пощадени за известен период от време. Раците трябва да се държат за старите позиции и неща, да не се изкушават от новите промени. За Водолеите пък промяната е наложителна - те дори от старите си дрехи трябва да се отърват. Телецът е под ударите на Скорпиона. Телецът трябва да се раздели също със старото. Козирогът е под влиянието на Плутон, за голямо съжаление - на него му се налага да стиска зъби и да устиска на ситуацията. Той ще се подложи ма болести, проблеми с работата, с родителите. Девата е в малко по-добри позиции. На лъжа и измама ще бъдат подложени родените през първата декада на зодиака. Добре ще бъдат родените през втората и третата декада на Девите. Лъвовете ги очакват нови професионални начинания, придобивки. Стрелецът е може би единствената зодия, която е малко по-добре позиционирана от другите. Овенът е пред ново начало. Някои Овни вече са нагазили в новостите, други ощо не са.

 

-Волен Сидеров е сред най ярките представители на зодия Овен, забравих да Ви питам за него?

-Ох този човек има нужда от екзорсист. Той е обладан от зъл дух. Затова, че е подвластен на нисши духове, има данни в хороскопа му. Трябва да се търси човек от католическата църква, който знае как се гонят демони. Нещо при него се е пропукало, нищо, че е богослов и християнин. Сидеров има хороскоп като този на Хитлер, който е двоен Овен. И за Хитлер се говори, че е бил обладан от зли духове. Но такава възможност има при овните с ниска честота на вибрации. Тези с висока са изключително интелигентни, умни.

 

-Предстоят ли сеизмични трудности в страната ни?

Твърде възможни са, защото планетата Плутон върви пред знака на Козирог. Такава комбинация означава завишена сеизмичност.

 

-Какво бихте посъветвали българите, какво бихте им казали, за да оцелеят по-лесно в тези времена?

 

-Че сме божий народ, че трябва да вярваме в Господ и да се молим. Най-малкото, което можем да правим, е да си четем молитвата  Отче наш" сутрин и вечер. Така ще стартираме промяната първо в нас самите, после и в страната ни.












Гласувай:
10


Вълнообразно


1. hadzapi - Преди толкова да се говори за "учението" на Петър Дънов, първо нека подробно се прочетат и разучат
23.06.2013 12:20
книгите на Елена Блаватска и нейната Теософия, книгите ги има, няма да ги избраявам. После да се обърне внимание и на Рудолф Щайнер с неговите лекции и Антропософията му и после да се види начинът на изписване на всичките неща и на Блаватска и на Щайнер и езикът в беседите на Дънов, колко неща са плагиатствани от Дънов точно от Блаватска и Щайнер и колко неща не може да обясни Дънов, елементарността на звученето, но видите ли - той е "оставил" учение, учение копирано - за да се подразбере някои от тези неща, просто да се проследи и биографията на Дънов, това, което звучи зад преките думи, който пожелае може да разбере смисълът на скритото зад биографията му - има податки, в които се разбира и прогонването на Дънов от Щайнер и забраната на Дънов да се говори изобщо в неговия кръг за Елена Блаватска и теософията.

Визирам, че не съм тесен привърженик пряко на никого, просто си търся и наблюдавам за себе си и си правя собствени изводи и обобщения.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1974862
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019