Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2013 12:27 - Бурната пролет на 2013 се почна, редакция от статията ми от 24.01.2013
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 5549 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 19.03.2013 12:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Пролетта на 2013г. ще е под знака на ново начало. Има някои тревожни съвпадения обаче.

Силва Дончева 2013г © www.astrolog.tk

 

         В последните дни на март 2013г. ще се наблюдава необичайно и рядко срещано съвпадение на небесни тела в началото на знака на Овен. Още от навлизането на Слънцето в този пролетен знак на 20 март ще се започне съвместното му въздействие заедно с двете планети, намиращи се също в този знак – Марс и Уран, като от 22 март ще се присъедини и Венера.

         Интересното на този троен съвпад в първа декада на Овен е, че три от тези небесни тела са особено силни и дейни в Овен. Има натрупване на много символи за ново начало. Това са точните съвпади поотделно на Марс и Уран на 22 март и на Слънцето и Уран /Венера също е там/ на 29 март. Самият знак на Овен също носи символиката на  нещо ново,  екстремно, обновяващо и неочаквано. Той е символ на нова мисъл, на ново внезапно действие, на обрат, на взрив, на война. Това въздействие е върху цялата планета.

         Подобен троен съвпад и то съвсем не толкова точен между Марс и Уран в знака на Овен, заедно със Слънцето, е имало в далечната 1934г. на 19-20 април в самия край на знака /въпреки че това се усилва от фона на съзвездие Овен/. Интересен е фактът, че този съвпад е с рожденото Слънце на Хитлер, роден на 20 април. На 20 април 1934г. също така Химлер става шеф на Гестапо. Това е и годината, в която Вермахта се заклева в вярност на Хитлер след смъртта президента Хинденбург и Хитлер обединява канцлерската и президентската власт. След това светът поетапно тръгва към Втората световна война – Аншлуса 1938г. – немската армия влиза във Виена, Мюнхен 1938г. – Германия окупира Чехия, 1939 г. – нападението над Полша. 

         В България по това време се извършва 19-майския преврат от 1934г., организиран ПК „Звено” и Военния съюз с помощта на армията. Военните вземат властта в свои ръце, за да овладеят социалния взрив в страната. Те разтурят политическите партии и на практика дават път за въвеждане в България на безпартийно монархическо управление. Това управление по-късно  присъединява България към Третия райх и предшества следващия тоталитарен социалистически режим.

         Така в последните десет дни на март и началото на месец април 2013г. светът ще се окаже пред нещо съвсем ново, но все пак и подобно на 1934г. и в тежък сблъсък със старото и закостенялото. Не трябва да забравяме, че на 27 март Марс и Плутон ще са също аспект, който ще подсили постоянно действащото напрежение между Уран и Плутон.  

         Тези позиции означават сътресение, изненада, обрат, сблъсък. Тя ще случи, както в мисленето на хората, така и на съвсем реален физически план.    

         При толкова много взаимодействия между 20 март и 2 април 2013г. очакваните събития ще са много и на различни пластове. Това, което ще се случи ще се отразява и в следващите години в следните планове.

         На първо място, ще има нови съюзи и разрушаване или преструктуриране на стари. На някои места в света това ще е с военни действия или с по-твърд тон.

         На второ място, това ще време на огромна синдикална дейност, на масови протести и създаване на множество нови социални организации. Ще бъде пълно с абсолютно неочаквани  и непредвидими ситуации. Общественото напрежение в света ще се засили, породено от икономически фактори.

         Ще се преструктурират и военни съюзи, ще има нови правила и нови действия. Военното напрежение в света ще се засили. Ще има нови военни споразумения, както и нови военни действия и ново огнище на конфликт.

         Дипломацията, особено явната, няма да е силна, защото Венера е слаба в Овен. Тя обаче се подхранва от съзвездието на Риби, което е зад знака на Овен и това ще и позволи да действа с изключителна потайност. Така равновесието ще търси трудно и бавно зад кулисите.

         При такива аспекти е силно завишена опасността от атентати, катастрофи, взривове, проблеми с авиацията, боеприпасите, срив на комуникационни системи, опасност от радиоактивно замърсяване, от технологични катастрофи, внезапни шокиращи мнения и новини, непредвидимо поведение на групи и отделни хора.

         Медиите ще бъдат ангажирани много активно в случващото се и ще бъдат на преден план. Могат да бъдат и причина за голям конфликт.

         При такива аспекти се активират и събития, които имат връзка с космически програми, както  и със събития извън Земята. Възможни са необичайни космически явления. Ще бъдат направени важни научни открития, някои от които ще определят развитието на енергетиката и комуникациите в следващите десетилетия в много държави. 

         Това ще е момент, в който много хора ще имат възможност да променят начина си на мислене и да се адаптират към новата епоха. Събитията ще са с отглас и в следващите години.

         Разбира се, за всеки човек или държава това въздействие  е индивидуално и зависи от конкретните разположения на тези конфигурации към собствените му светила и планети.

         В България това ще бъде време на нови политически структури, на нови сдружения, коалиции, явни или задкулисни споразумения. Ще има размествания в държавните структури, като това ще касае най-вече  министерствата и структурите, свързани с енергетиката. Ще има и действия, които засягат и силовите структури.    

         Ще има засилена синдикална дейност, както и множество конфликти и протести. България ще подпише нови договори в областта на енергетиката, военните си договори и синдикални дейности. В ЕС ще има нова ситуация и нови споразумения, в която България ще трябва да вземе активно участие.

         При такъв тревожен аспект е завишена опасността от политически убийства, атентати, провокации и спонтанни революции. Системите за сигурност, както и всякакъв вид технически съоръжения могат да аварират. Като цяло техническите неизправности ща са повече от обичайното.

         Всеки човек трябва да прецени спрямо собствената си звездна карта, къде се намира тази конфигурация от планети в Овен и да се съобрази с евентуални, както положителни, така и отрицателни ефекти.

 

Допълнение:

 

         Всички родени под Овен ще имат много основания за ново начало в живота и сблъсък с всичко старо в него. Подобна е и ситуацията за родените през първите половини на знаците на Водолей  и Лъв. Те трябва решително да се разделят със старите неща и да погледнат напред към нови хоризонти. Водолеят трябва да внимава със съдебни дела и материални въпроси. Лъвът е уязвим откъм работата и здравето си.  Всички те обаче ще имат внезапни нови обстоятелства в живота си, запознаване с нови хора, поява на нови възможности.     

         Далеч по-тревожна е ситуацията със знака на Рак /първата половина/. Те могат да изпитат финансови сътресения, особено родените в самия края на юни  и началото на юли.   

         Подобна е и ситуацията при родените в първата половина на знака на Козирог, особено тези с рождени дати около нова година. Те могат да разрушат съюзи, бракове, договори и споразумения.

         В неприятна ситуация са и родените в първата половина на знака на Везни. Те могат да имат сериозни неприятности с имоти, родители, с работата си. При тях ситуацията продължава да е напрегната.  

            За родените през първата половина на знака на Стрелец има възможност за добро развитие, нови връзки и контакти, влизане в нови организации и съюзи. Все пак родените в първите пет дена са в ситуация на илюзии и някои обърквания в професионален план.

            За родените в първата половина на Близнаци ситуацията е също благоприятна. Те могат да имат добри финансови придобивки и материални резултати. Изключение донякъде правят, родените в първите пет дена. Те са под опасност от лични разочарования и измама в договор.

            За родените под Риби това е възможност за започване на нещо ново, особено в професионален и материален план. Те ще имат облекчение след объркването си в последния месец. Много от тях ще сключат нови договори. За тях тази година ще е доста интересна.

         Родените под знака на Дева ще имат възможност при тези влияния да създадат нови връзки, да влязат в нови споразумения, да решат лични въпроси. Родените в първата седмица на Дева обаче са пред опасност за здравето си, както и пред опасност от всякакви измами и некоректност при покупко-продажби, учебни процеси и пътувания. 

            Родените в първата половина на Телец са в опасност от разтрогване на личните връзки и приятелства. Същевременно могат да започнат нещо ново в чисто професионален и материален план. Въпреки това финансовите им дела ще са силно блокирани, парите намалени.

           Родените през първата половина на Скорпион трябва да пазят здравето си и да преодолеят новите препятствия в работата си. Натрупването на планети в Овен ще им повлияе като поява на нови моменти в работата, с които трябва непременно да се съобразят, за да омекотят влиянията.

 

Силва Дончева 2013г © www.astrolog.tk

 








Гласувай:
6


Вълнообразно


1. podvodni - Подводни
20.03.2013 00:21
С две думи - Купонът започва!!!!
цитирай
2. apostapostoloff - Само дето купонът
20.03.2013 15:24
приключи. И то окончателно. Всичко си остава по старому...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1980573
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019