Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2013 15:54 - Очевидно е: Някой тласка България към хаос, ново затягане на коланите и последващо централизиране на властта.
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 8049 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Някой тласка България към хаос, ново затягане на коланите и последващо централизиране на властта.

 

Силва Дончева 2013г © www.astrolog.tk

 

            Пролетта на 2013г. се очакваше да бъде пълна с неочаквани събития, нови съюзи и нови личности, но това което се случи надмина всички най-екстравагантни и мрачни прогнози.   

            Сбъдна се и най-неприятната прогноза; икономическото състояние на държавата наистина се оказа толкова проблемно, колкото вещаеше астрологичната прогноза. За съжаление то ще си остане такова и почти нищо не може да се направи, защото това са обективни реалности, за коригирането на които са необходими години. Чисто астрологически също не се вижда положителна перспектива. Това е обусловено и от общоевропейската ситуация, която е крайно неблагоприятна. Има опасност пред съществуването на еврото, като и за единството на Европа,  напрежението и революциите ще продължат поне до 2017г., в Русия в следващите две години се очакват тежки промени. 

            Протестите на 10 февруари започнаха точно на Новата Луна, когато на Изток в знака на Овен изгряваше Уран в 12 дом, в квадрат към Плутон и два полуквадрата с Луната и Слънцето /Плутон също сключва два полуквадрата със светилата/. Така имаме натрупване на много негативни аспекти.  Това действително вещае внезапни и неочаквани обрати с доста напрежение и негативизъм. Уран владее освен революционните ситуации и доста други сфери на живота, като; енергетиката високите технологии, медиите, нестандартните решения, иновациите,стремежът към повече свобода, новите съюзи и споразумения, руските връзки и интереси, Уран е символ на Русия, както и атомната енергетика.

            Всички тези сфери по един или друг начин се отразяват в случващото се след 10 февруари. Разбира се, поради напрегнатите аспекти всичко това не може да бъде леко. Така жаждата за свободата може да прерасне в анархия, енергийните интереси да станат още по-груби и пълни със задкулисие, монополът тотален, медиите неадекватни и объркани, съюзите крайни и агресивни. Трябва да се помни, че Уран е символът на комунизмa, той е планета, която символизира „съветите”, която олицетворява левите движения и най-вече крайно лявото и това е особено актуално, когато е лошо поставен, а той в момента е така. Границата между искреността и екстравагантното е много тънка.

            В края на март 2013г. има струпване на много планети в знака на Овен. (За тaзи ситуация имам статия от 25 януари 2013г, която е в линка по-долу

 http://silvaantonydon.blog.bg/politika/2013/01/25/dori-i-i-vyv-vechno-zaspalata-ni-rodina-shte-ima-iznenadi-za.1046034 ). Това събиране на небесни тела вещае категорично ново начало, нови реални съюзи, нови конфигурации. Те ще са, както в политиката, така и в енергетиката, в профсъюзното движение и в гражданските обединения, ще има голямо напрежение и борба, тъй като съвпадът на Марс и Уран е във военен и агресивен знак като Овен. Това предполага, както писах и през януари от залитания в крайностите на политическия спектър; крайно ляво и крайно дясно. И двете ситуации са крайно притеснителни, като лявото е по-вероятното. Възможни са сблъсъци, опасност от атентат, убийство. Самият съвпад на толкова планети в Овен предполага и проблеми с техника, проблеми в енергетиката, синдикални действия на хората, работещи в тези сектори, крайно леви искания, постоянни промени в самото служебно правителство. Сблъсъкът между старото и новото ще продължи много активно и агресивно. Ще има всякакви нестандартни и екстравагантни ситуации. Ще се късат съюзи и споразумения.

            Съвпад на пет планети в Овен има и на новолунието през април 2013г. Това показва, че новите ситуации, както и агресивното им отстояване ще продължават и след 10-ти април. Хората просто ще бъдат радикализирани, като на преден план ще излязат образуването на нови формации и съюзи и дейността им. И всичко това ще е крайно ляво. Проблемът е, че много от протестиращите познават много лошо историята и нямат никаква идея за възможните начини за управление на съвременните държави. Това фрапиращо невежество може да бъде много умело манипулирано от тези, които знаят и могат и които разбира се не са по площадите, но притежават парите. Защото на света няма нищо по-коварно от политиците и банкерите.

            Изборите на 12 май са цикъл на слънчево и лунно затъмнение /слънчево на 10 май и лунно на 25 май/ Това е индикация за две неща; преобладаване на емоциите и настроенията на тълпата /Луната затъмнява Слънцето/ и на грубото и материалното /сянката на Земята затъмнява и Луната /народът/. 

            При започване на изборния ден изгрява знакът на Близнаци с Луната и  Юпитер в него. Това означава изключително голяма масовост. Много хора ще излязат и ще гласуват за разлика от други избори. Разбира се, този вот ще е доста разпилян, неуточнен и разпръснат. Всеки ще гласува за всеки.

            Със завършването на изборния ден ситуацията рязко ще се смени. Ако изборите завършат в 19.00 часа изгряващата планета на изток ще е Сатурн в Скорпион. Това е символ на най-ретроградните и черни сили в обществото, на полицейски контрол и намеса на държавата. Това означава, че и по една или друга причина към края на изборния ден ще се наложи упражняването на полицейска сила.

            Слънцето на 12 май е в съвпад с Марс /слаб в Телец/ и разкрива действително нова ситуация, но има и силна тенденция към бързо изчерпване и нетрайност на резултата, както и липса на истински лидери.

            Ситуацията в края на изборния ден, както и фактът, че изборният ден е в трета декада на Телец /Козирог-Сатурн/ показва в края на краищата доминация на стари и ретроградни сили. 

            Това заедно с тревожната икономическа ситуация разкрива установяване на  статуквото на най-подмолните икономически групи и поемане на курс към политическа неустойчивост, която в края на краищата ще доведе до по-голяма централизация на властта в следващите две години. Една от възможностите и създаването на президентска република чрез свикване на ВНС, което е реална опасност в бъдеще време за концентриране на властта в ръцете на един човек. Факт, за който има индикации от няколко години и съответните предупреждения.  А относно силният човек това не е настоящият президент, който няма качества на лидер /Сатурн в неговата звездна карта е в знака на Риби, а Марс в Телец- това показва слабост и колебливост/. За съжаление в неговия хороскоп има опасност от изключително големи политически

неприятности през 2014г.

            И в заключение трябва да се каже, че хората искат промяна без да знаят как да я постигнат, а тя първо трябва да настъпи в самите тях и да бъде преди всичко духовна. Но за този най-голям и истински проблем на българите никой не говори. Повечето от хората са атеисти или изповядват вярата в Христос по доста езически начин или дори практикувайки чужди духовни практики – йога например. По тази причина има натрупан огромен вътрешен дискомфорт, който логично води и до материална нищета и бедност.

            Така вътрешният духовен хаос, безверие и объркване неизбежно ще доведат и да външни екстравагантности и липса на стабилност. За съжаление този процес протича и в целия западен свят и ще стане причина в следващите години за една всеобща нестабилност и нужда от промени, които обаче също може да се насочат в доста хаотични и  неправилни посоки. Защото кризата на цивилизацията е духовна, а не икономическа.

 

Силва Дончева 2013г © www.astrolog.tk

 






Гласувай:
9


Вълнообразно


1. dedenze - Я... виж ти!
08.03.2013 18:45
То не били боговете и Буда, виновни били планетите и извънземните !?
цитирай
2. podvodni - Само ако знаеш какво ВИДЯХ съвсем на ...
08.03.2013 19:32
Само ако знаеш какво ВИДЯХ съвсем на скоро .......
Бедна ни е фантазията за ситуацията в близките месеци.
цитирай
3. podvodni - Подводни
09.03.2013 01:33
demograph написа:
Мокро..мокро..и хлъзгаво

Хахаха, пич, това дет си го сънувал е сапун. С него се къпем. Пробвай и ти!
цитирай
4. penchoan - Най-после българите се събудиха и ...
09.03.2013 12:18
Най-после българите се събудиха и нещо хубаво започна да се случва. Естествено агитката на Цветанов се опитва да вкара клин и да разделя протестиращите, но който вади нож, от нож умира. Самите избори на 12 май изобщо не са интересни за нас, а само за парламентарните партии.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1976095
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019