Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2012 11:43 - Посещението на Путин в Китай ме провокира да Ви кажа това: Китай го очакват много сериозни проблеми и промени!!!
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 5362 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ние още не подозираме, но Китай се намира пред огромен проблем.

Силва Дончева © www.astrolog.tk

 

         Китайската народна република е създадена на 1 октомври 1949г. В този ден, в три часа след обяд на терасата към Портата на небесното спокойствие в Забраненият град, Мао Дзе Дун обявява създаването на най-голямата комунистическа държава в света.                      

         Всъщност, ако се разглежда звездната карта на датата 1 октомври ясно ще се види, че в Китай комунизъм не е възможен и никога не е съществувал. На практика се сбъдна прозрението на Мао и маоизмът, че по време на прехода към новото „уж” социално общество, самият комунистически елит ще се превърне в буржоазия и ще има полза от възвръщането и запазването на капиталистическите отношения. Затова и „културната революция” е опит да се спре оформянето на тази нова буржоазия. Това се оказва неуспешно и след 1978г. Китай тръгва по пътя на отварянето към света и пазарната икономика   В тази връзка могат да бъдат направени и интересни аналогии и с България, която пък е втората страна в света след СССР, признала Китайската народна република на 3 октомври 1949г.

Всъщност в хороскопа на Китай, Слънцето намиращо се в знака на Везни е в твърде напрегнат и лош аспект с планетата на комунизма и бъдещия век на Водолей – Уран, намиращ се в знака на Рак. Това недвусмислено разкрива, че в Китай е имало и има всичко друго, но не и социализъм, още по-малко комунизъм.  

         И тъй като в следващите  години тази планета ще премине под много тежък аспект към Слънцето на Китай, то тогава се очакват и доста крайни и тревожни събития, които окончателно ще сложат край на илюзията за комунистическа държава и на този вид преход и установяване на държавна пазарна икономика.

         Огромните сътресения, които предстоят в Китай, са свързани с внезапни обстоятелства  по отмяна и прекратяване на множество договори и споразумения в областта на комуникациите, военните, промишлени и космически технологии, включително и до пълен икономически колапс в областта на строителството и пазара на недвижими имоти. Опитите да бъде спряна тази тенденция ще бъдат хаотични, изключително потайни и свързани с всички възможни измами, лъжи и спекулации

         Слънцето на Китай се намира на 7.46 градуса от знака на Везни в дома на смъртта и през цялото лято на 2012г. е подложено на тежките влияния на квадратурата на Уран и Плутон, която се случва точно на тези градуси на Овен и Козирог. Така се образува един доста неприятен тау-квадрат /правоъгълен триъгълник/.

         Уран въздейства от дома на парите и затова сътресенията, които ще се случат, ще са концентрирани точно във финансовата сфера. Ще бъдат внезапни и много тежки. Ще продължат да се задълбочават през следващите години. Най-тежко това влияние ще се отрази на пазара на имоти, където проблемите ще са най-големи. През последните три години, когато Сатурн транзитираше през знака на Везни, в Китай са имали неблагоразумието да започнат много нови неща, огромно строителство и много нови стопански начинания. В един момент това ще се преобърне и ще доведе до процес на дълбок колапс.

         Уран владее и социалните движения, бизнеса с информационни технологии, електрониката и всичко в областта на комуникациите. Всички тези сфери ще бъдат подложени на жестоки финансови ограничения. Връзките с Русия постепенно ще се влошават, въпреки някои нетрайни опити за сътрудничество. Не трябва да се забравя, че Уран е символ на Руската федерация и точно тази планета се намира в крайно неблагоприятно положение към Слънцето на Китай. В този смисъл сътрудничество „за добро” в следващите 7 години е напълно невъзможно. Евентуално сътрудничество може да доведе до още по-грандиозни сътресения и влошаване на международната обстановка до крайност.

         Всички тези планетарни въздействия ще се задълбочават силно и през 2013г. и особено през 2014г. когато проблемите и напрежението ще кулминират с цялата си сила и ще предопределят събитията в следващите десетилетия.    

         Природата също ще бъде в унисон с тези влияния, въпреки че аспектите са преди всичко икономически. Ще зачестят природните бедствия  и катаклизми, но те просто ще влошат още повече икономическите показатели.

         Не трябва да се забравя и лошия аспект на Слънцето на Китай и с планетата на смъртта – Плутон, който също преминава на 7 - 8-мия градус на Козирог и  влиянията му са изключително тежки. Той символизира партньорите на Китай, които в следващите години ще се превърнат в тайни врагове на Китай. Планетата носи изключително коварни и непредвидими въздействия. Символ на Плутон са и банките, арабския свят, петрола. При комбинацията на всичко това проблемите на Китай ще са много явни и драматични. Държави, за които в Китай смятат, че са приятелски настроени ще му обърнат внезапно гръб. Не трябва да се забравя, че Плутон в лошите си аспекти е изключително подмолен. Той ще удари политическата власт, защото преминава през знака на Козирог /властта/ в дома на ограниченията/ и затова в следващите години се очаква тежка промяна на най-високо държавно ниво.

         Най- неблагоприятна ще е 2014г. Тогава освен неблагоприятното въздействие на Уран и Плутон, ще се намеси  и отрицателното влияние на Сатурн, който ще премине през най-високата точка на хороскопа в аспект от 45 градуса към Слънцето и ще промени много държавни институции. Луната също в своята дирекция ще притисне Слънцето на 24 април 2014г. Това ще задълбочи икономически реалности и ще доведе до огромно социално недоволство /Луната е символ на народните маси и хаотичните народни вълнения/.

         Китай на практика има подобни влияния в края на 60-те години и началото на 70-те години, когато въпросните две планети Уран и Плутон преминават през осмия дом на хороскопа /смъртта/ и непосредствено върху Слънцето на страната, във Везни. Това е периодът на т.нар културна революция, характеризираща се с масов терор, хаос в държавното управление и преобладаване на инициатива на по-малокултурните маси от обществото. Всъщност тогава е започнало едно начало / говорим за съвпад на Уран и Плутон със Слънцето/. Сега този аспект се разгръща в най-тежките си възможности, образувайки тау-квадрат в кардиналните знаци: Везни, Козирог и Овен.

         Тревожен е и започналия транзит на Нептун през знака на Риби, тъй като този знак управлява парите на Китай. В следващите 20 години, преминавайки през различни цикли /Нептун е много бавен/, това движение ще доведе до тотален хаос във финансовата и икономическата сфера. През цялото това време икономиката ще бъде обвързана с най-ниските трептения на Нептун – илюзии, лъжи, спекулации, откровени измами и грабежи.  Това ще стане особено видимо през 2018-2019г.

Така уж добрите влияния, които следваха едно след друго от 1995г. насам ще приключват и в следващите години няма да имат нищо общо с познатото статукво. Всичко това неизбежно ще предвещае и съществени изменения на обстановката и в останалите страни в света и тежки икономически и военни сътресения.

          

Силва Дончева © www.astrolog.tk












Гласувай:
2


Вълнообразно


1. podvodni - Не бих заложил голяма сума на тази ...
07.06.2012 12:20
Не бих заложил голяма сума на тази теза.
цитирай
2. silvaantonydon - При обратен залог на всичко...
07.06.2012 13:17
...ще бъдете в затруднения.Астрологията дава възможност на знаещите да съобразяват действията си с неизбежното.
цитирай
3. podvodni - Астрологията е наука която показва ...
08.06.2012 01:06
Астрологията е наука която показва възможностите и благоприятното време за тяхната реализация и знаещите се съобразяват с тези "показатели".
Едва ли сте толкова наивна, че да допуснете, че висшият ешалон на китайските ръководители нямат в аналитичните си екипи армии от астролози, нумеролози контактьори и всякакъв вид хора с по-особенни заложби и способности. Всъщност в света няма правителство което да те прибябгва до такива услуги и хора.
Друго което поставя под съмнение вашата прогноза е грешната отправна точка.
Взимате за отправна точка 1949 година като начало на КНР. КНР всъщност е фрагмент от Китайската история и карма. Всеки хороскоп се прави спрямо раждането на даден индивид или държава. А раждането на Китай е далеч преди 1949 година.
цитирай
4. silvaantonydon - китай
08.06.2012 19:59
Когато има смяна на управляващата династия, на начина на собственост, на основния закон и на основните символи на властта задължително се прави хороскоп спрямо тази промяна. Тя никога не противоречи на основните тенденции и само ги дооформя. Хороскопът на България за 10 ноември 1989г. изключително точно отразява случващото се в момента, без да противоречи на основната карта. Дори бих казала, че нещата стават още по-неприятни, когато се насложат. Същото е за Китай. За съжаление целият свят е пред огромен финансов, социален и климатичен проблем и съответно за решаването му ще се употребят всички мерки от всички световни центрове на властта. Така на практика всички грешат, опитвайки се да решат нови ситуации със стари методи.
Затова решението в една такава криза не е в икономическите средства и мощ, а в качествено нов подход към начина на живот. Духът на Китай още е свързан с инволюционните етапи от развитието /не е минал през етапа на християнството и този смисъл няма потенциал за двигател на промяната./ Китайският народ принадлежи към т.нар четвърта раса, а в момента се заражда ядрото на шеста/. В този смисъл изброът на всички е само един. Европа, Америка и Русия да следват естествения си път на водачи без да подтискат останалите, а и себе си, или закономерният ход да се постигне по много по-драстичен начин. Така Европа и Русия и Америка твърде болезнено ще се променят, но в края на краищата пак ще застанат начело на човешкото развитие.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1975970
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019