Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2012 18:39 - Не само ние, но и френският народ избра бедността...ама и гръцкият
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 4711 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 13.05.2012 14:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Неудачна дата за избори. Френският народ  избра бедността.

Силва Дончева © www.astrolog.tk
публикувано във www.frognews.bg 11.05.2012
        Датата, на която беше избран новият френски президент не предвещава нищо добро за обикновения французин. Независимо, че Франсоа Оланд дойде на власт с обещания точно за по-добър живот и повече растеж в икономиката, това няма да се случи. Поне за средностатистическият французин. Разделението във Франция между бедни и богати в следващите години рязко ще нарасне, социалното напрежение също.

         Разположението на небесните тела на датата 6 май категорично показва това. На първо място поради пълнолунието е налице пълно протовостояние между Слънцето и  Луната. Слънцето символизиращо елитът на една нация е добре поставено в най-богатия знак от Зодиака Телец в съвпад с Юпитер, който дава още по-богато и презвещава ред и законост. Това е много добре, дори отлично, ако не беше изключително негативната позиция на Луната

         Луната винаги е символ на народа, на масите, на обикновения човек, на семейството, на парите, на широката популярност. По време на изборите тя се намираше в една от най-слабите си позиции, в знака на Скорпион. На всичко отгоре и  в своя перигей, т.е в точката най-близко до земята. Това прави влиянието и още по-силно. Луната в Скорпион показва бедност, загуба на пари, крайни чувства, свързани с голяма омраза и силна любов. Точно това може да се стовари върху избрания президент – прекомерни надежди и очаквания, които ако не се сбъднат реакцията на французите ще бъде крайна.

         Тъй като по време на самите избори точката на пълнолунието беше премината няма да се сбъднат и надеждите за икономически растеж. Луната още в последните часове на нощта през изборния ден влезе в третата си четвърт и оформи тенденция за спад. Той би могъл да не е толкова драматичен, ако беше в друг знак, но знакът на Скорпион е символ на смърт, трансформация и болка и това за съжаление ще се отрази негативно върху надеждите за растеж на икономиите.

Тази моментна позиция на Луната в следващите години ще засегне привилегиите на майките, раждаемостта в страната, развитието на земеделския сектор, зависимостта на все повече семейства от дългове и невъзможността да ги изплащат.

Същевременно абсолютно различната позиция а Слънцето, което разкрива съдбата на френския елит ще разкрие как той ще забогатее още повече и ще влезе в доста тежък конфликт с обикновените хора.

Така „нормалният” нов френски президент волно или неволно ще вкара Франция в ножицата на разделението и противопоставянето, защото каквото се вижда горе ще стане и долу. 

Новият френски президент е роден на 12 август 1954г. под не много обикновения знак на Лъв. Затова не може да бъде нито обикновен, нито нормален. Лъвът е солов и надменен играч. Властта и разкоша са естественото му състояние. Другото е театър, за да изпъкне още по-силно.

Разбира се, Франсоа Оланд трябва да внимава много, защото точно към тази дата в края на септември и особено след октомври 2012г. се носят тежки влияния.

През есента  и зимата на следващата година той ще попадне под така наречения кръстосан огън на две планети – Уран и Плутон. Този едновременен аспект от 135 градуса към Слънцето в астрологията се нарича секира и е доста опасен. Бидейки в опозиция Оланд го избягваше досега и особено през лятото на 2011г. Дано това се случи и когато е на власт.

Най-тежкият период от мандата му ще бъде есента на 2013г. и почти цялата 2014г. Тогава той ще трябва да се справя с банкова криза в страната, а не да мисли за растеж и успешна социална политика. В този момент той ще се изправи и пред много сериозни противоречия и в самия европейски съюз и несъгласие с другите страни членки за провежданата обща политика.

Не трето място макар и противник на думи на богатите, новият френски президент ще бъде участник /независимо дали иска или не/ в договор на най-консервативните и ретроградни сили в света, които в следващите три години ще осъществят забележителен по-своята сила и активност съюз.

Този съюз ще има за цел да направи богатите още по-богати и влиятелни, а бедните още по-зависими  и съответно още по-бедни. Така конфликтът, който се очертава в небето още на президентските избори ще осъществи на практика и Франция ще взема активно участие в него.

Разбира се, подобни тенденциите за  още по-голямо разделение между бедни и богати и нарастващи конфликти ще има и пред Гърция, която също имаше недалновидността да проведе парламентарни избори на толкова неподходяща дата като 6 май 2012г.

На 28 и 29 юни 2012г. ще има среща на европейските лидери. Много е трудно да се намери по-неподходяща дата за решаване на европейските въпроси.

На 24 юни се осъществява точният квадрат /отстояние от 90 градуса/ между две от най-непредвидимите и опасни планети в Слънчевата система - Уран и Плутон.

Това ще положи етап на големи сътресения в живота на планета от многостранно естество /икономически, социални и климатични/. В този смисъл решенията, които ще се вземат на 28-29 юни ще са под много тежки и злокобни влияния. Те могат да имат за Европейският съюз по-скоро ефект на сътресение и конфликтност, отколкото на разрешаване и спасяване на цялостната ситуация. 

Силва Дончева © www.astrolog.tk








Гласувай:
3


Вълнообразно


1. silvaantonydon - Това е индивидуално изследване, което...
08.05.2012 13:16
... е обект на специална поръчка и не може да бъде отразено на две три страници в едно популярно четиво, като това. Разбира се, че за всеки индивидуален хороскоп се правят всички тези анализи, като се набляга на това, което най много интересува клиента. Астрологията, както вероятно знаете е необятна наука и затова е нужно да се направи компромис между задълбоченост или едностранчивост. За около 4-5 часа работа (при наличие на точни изходни данни - час на раждане, респ. настъпване на събитието) се постига задоволителен резултат.
цитирай
2. анонимен - Имам вътрешен страх и убеденост,
09.05.2012 13:53
че не само "френският народ избра бедността" с избора на социалист /макар и от френски тип/, а че избора им ще доведе до неминуеми търкания между Франция и Германия по кардинални за Европа въпроси. Товаведнага ще рефлектира и в отношенията между останалите държави -членки. Този е най-лошия за настоящия момент сценарий, който ще се отрази най-негативно на сегашното и в близки перспективи на бъдещото икономическо състояние на България. :(
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1976185
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019