Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2012 23:29 - "Животът е притча", гледайте този филм!
Автор: silvaantonydon Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4364 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 07.10.2012 23:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Животът е притча

С помоща на един сайт за Изгрева, който набира все по- голяма скорост http://filmotizgreva.wordpress.com/ достигнах до един от филмите, който представя Учителя и Бялото братство по един особено вълнуващ и точен начин http://www.youtube.com/watch?v=FgfasbNYv0M Затова няма да пропусна да Ви го предложа и на Вас. Филмът е направен спокойно, ненатрапчиво, мъдро. Ще научите много за учението, за паневритмията. Но да не разказвам. Знам, че филмът е достъпен през Мрежата, но ако съм Ви подпомогнала или подсетила за мен ще е принос.

Силва Дончева




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. zaw12929 - Учителя има ценни действия, но и ...
11.10.2012 19:06
Учителя има ценни действия , но и съществена грешка, непростима, ние сме християнска държава, а той, какво проповядва?!
Иначе- Бог е един за всички

ВЪПРОС: ВИЕ АТЕИСТКА ЛИ СТЕ?! ТОЗИ ЧОВЕК НЕ БИВА ДА ПРЕЧИ НА ВРЪЩАНЕТО НА ХОРАТА КЪМ ЦЪРКВАТА. щЕ ПРОДЪЛЖИ БЕЗБОЖНИЯТ НИ НАРОД ДА СЕ ТОПИ, ДА УМИРА С НАЙ ГОЛЕМИ ТЕМПОВЕ, ДА ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯ , защото не знае как да се помоли и да почете Бог!!! Когато го разберете- вие ще е късно за вредите, които продължавате да нанасяте с разпространение на "братството"

Точка, която ни липсва- възпитанието, не на слънцето, а на Бог трябва да се доверим и то всеки ден

Бог е невидим за очите-вратата за Господа е главата ни
Не знаем местонахождението на Господа,но сме сигурни,че всеки от вярващите го носи у себе си. Дилемата е: да вярваме,че го има или да Го виждаме. От двете е избрано по приемливото, което няма да вреди на нас самите. Още с поемането на първия въздух бебето-човек изревава, писка,че е гладен, На мнозина им става начин на живот.
Ако има достъп до божиите врати, те щяха да бъдат обсадени от невъобразими по състав и дължина опашки от молители, за какво ли не?! Пътят към Висшия разум е през пътеките на собствената ни глава и ум. Пътищата на душата са и ще останат дискретни. Човек може да бъде свенлив, прикрит, дори неискрен спрямо друг човек, Не и пред душата си, която е негова същност, лице пред Висшия разум
още прочети тук :
http://zahariada.blog.bg/drugi/2012/10/04/za-tova-triabva-da-znae-vseki-preustroistvo-syznanieto-na-ch.1005955
цитирай
2. silvaantonydon - Важно уточнение:
15.10.2012 16:10
Чрез Учителя са говорили трите духа -Светия Дух, Христовия Дух и Господния Дух, като той е един от проявленията на Бога - представляващи Мисълта, Словото и Делото. Бащата на Учителя, който е православен свещеник, поп Константин Дъновки казва за сина си: Преди 2000г в Назарет се роди Сина, а през 1864 в България дойде и говори Бащата.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1975924
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019