Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Здравейте, това е моят блог, блогът на Силва Дончева. Статиите тук могат да се видят и на уебсайта ми WWW.SILVADONCHEVA.COM Видеото към статиите или телевизионните ми интервюта е в канала ми homeoverb в Youtube.com,както и препратки в www.silvadoncheva.com Вижте там какво да очаквате от хороскопа си, какво да искате от мен - астролога. Изследвам астрологията повече от 20 години и ви уверявам: не е медийно шоу. Истинската астрология няма нищо общо с това. Ще се убедите след като видите хороскопа си и чуете нещата (по желание понякога хороскопите са писмени). Изработват се различни хороскопи, натални, сравняват се за съвместимост, както и се отговаря на Ваши специални въпроси. Аз ще Ви обърна внимание върху влиянията на зодиакалните съзвездия, които определят съдбата ни. Ще намерите връзката между астрономия и астрология, общото между астрологията и хомеопатията, невидимите нишки, които свързват Словото, Светлината и материята. Важно е при поръчка на персонален хороскоп или при сравнение на два хороскопа за съвместимост се уверете за точния час на раждането на хората, чиито хороскоп се прави!! За записване на час се обаждайте на телефона, отразен по-долу. Освен изготвянето на лични или бизнес хороскопи водя курсове по Астрология за да разберете звездните Ви карти. Астрология се учи трудно, но aко се впечатлите от хороскопа си или възприемате написаното тук с интерес, опитайте. Също така от години се занимавам и с хомеопатия. Тя е разбираем лесно достъпен метод, нужен в идващите пред нас дни на основателно недоверие в системите на здравеопазване по света. Обучавам, като преподавам опита ми на желаещите. Ще видите иновативното ми направление в хомеопатията Verbal Homeopathy™ (Вербална хомеопатия™), защото здравето Ви е безплатно а хомеопатичтичните препарати също са безплатни и могат да бъдат направени с думи. Изготвих триезичен сайт WWW.HOMEOVERB.COM. За всякаква информация по темите, както и за поръчки на хороскоп пишете в месинджър на ФБ. Verbal Homeopathy™ (Вербална хомеопатия™) е защитен иновативен хомеопатичен метод Можете свободно и безплатно да го ползвате, за Ваша употреба, както и да ги публикувате по Ваше усмотрение, но Ви моля за изрично позоваване на www.homeoverb.com . Ще видите, че всичко е необиковено увлекателно и често дори невероятно. След като навлезете в тези знания, ще промените мисленето и живота си!
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той
Прочетен: 1974937 Постинги: 291 Коментари: 451
Постинги в блога от Март, 2012 г.
Паневритмията - живата астрология.
 Силва Дончева© www.astrolog.tk
 в-к "Торнадо"
Категория: Политика
Прочетен: 4912 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 15.04.2012 02:21
РУСИЯ НАВЛИЗА В ТЕЖЪК ПЕРИОД
Силва Дончева в-к "Торнадо" 7 март 2012 
© www.astrolog.tk Уважаеми читатели, следващия мандат на В.Путин ще е в превратен исторически момент. По-добре е да знаем това!
Категория: Политика
Прочетен: 8390 Коментари: 4 Гласове: 9
Последна промяна: 06.05.2012 12:41
Уважаеми читателю, за Националния ни празник публикувам в блога си едно от най важните послания към българския народ, отправено от Учителя преди 120 години. Тези които го забравят или пренебрегват, нека не се чудят на мъката в Родината н...
Категория: Политика
Прочетен: 2970 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 23.07.2012 00:34
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1974937
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019